Волинські митники просять оформити ввезені з-за кордону і «прострочені» автомобілі

Волинські митники просять оформити ввезені з-за кордону і «прострочені» автомобілі
Волинські митники рекомендують тим 38 громадянам України, які у червні-липні ввезли легкові транспортні засоби через митні пости Волинської митниці, зареєструвати автомобілі.

Вказані громадяни не доставили автомобілі у зони митного контролю, але час на роздуми уже сплив. Про це йдеться на сторінці Волинської митниці.

Надалі зволікання з прийняттям рішення лише загострить і аж ніяк не вирішить ваших фінансових проблем, пов'язаних зі скасуванням пільг згідно із Законом України № 2325-ІХ від 21.03.2022. Авто необхідно доставити відповідно до взятих під час перетину кордону зобов'язань та заявити в обраний вами митний режим (випуску у вільний обіг зі сплатою митних платежів, реекспорту чи відмови на користь держави).

До слова, у липні в зоні діяльності Волинської митниці було здійснене митне оформлення всього 1575 одиниць легкових автомобілів. З них 775 авто імпортували громадяни, ще 800 - юридичні особи. Під час випуску у вільний обіг вони сплатили до Державного бюджету 117 млн грн митних платежів.

Від двох автомобілів, ввезених з наміром "нульового розмитнення", громадяни відмовились на користь держави. Митниця готує їх до передачі на баланс обраних цими громадянами військових частин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так і треба державним структурам,розуму ж невистачає скасувати хоча б ставку акцизного збору при розмитненні авто,ось тоді було би набагато більше розмитнень авто,та відповідно були би значно більші відрахування в бюджет,а так фактично у наступні місяці нічого не буде.Ось такі,нажаль,у на тупі можновладці.
Відповісти
Друзі нарика встигли розмитнити
Відповісти
Останні новини
Волинські митники просять оформити ввезені з-за кордону і «прострочені» автомобілі
06 серпень, 2022, 08:35