У США ‒ «бюджетний Апокаліпсис»

У США ‒ «бюджетний Апокаліпсис»
У Сполучених штатах Америки через відсутність фінансування припинили працювати частина бюджетних установ.

Про це йдеться в заяві директора адміністративно-бюджетного управління американської адміністрації Сільвії Беруелл, - пише ТСН.

Розпорядження набуло чинності опівночі за місцевим часом на тлі продовження дебатів по бюджету в конгресі. У новий фінансовий рік, який починається в США 1 жовтня, країна вступає без державного бюджету, який повинні були узгодити обидві палати конгресу.

Закриття уряду стосуватиметься приблизно мільйона держслужбовців, багато з яких будуть відправлені в неоплачувані відпустки з вівторка.

Раніше Сенат конгресу США відхилив проект бюджетного закону, до якого контрольована республіканцями палата представників внесла зміни, пов'язані з реформою охорони здоров'я. Проти документа проголосували 54 сенатора, за - 46.

Як відомо, 18 вересня державний борг США склав 73% ВВП, що є максимумом за всю історію країни, за винятком короткого періоду під час Другої світової війни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тепер усім зрозуміло навіщо сша війна у сирії і розпалювання її аж до рівня світової і головне країни європи і росія також підтримують. лише час відтягують щоб більше шуму зробити.
Відповісти
Останні новини
У США ‒ «бюджетний Апокаліпсис»
01 жовтень, 2013, 08:46