Надреп з Волині прогнозує шахтарські бунти

Надреп з Волині прогнозує шахтарські бунти
Народний депутат України (фракція «БЮТ – «Батьківщина») Віктор Олійник підтримав шахтарів-інвалідів, які блокували відомство Сергія Тігіпка.

У вівторок, 21 лютого представники шахтарських організацій інвалідів, які прибули до столиці, в тому числі і з Волині, блокували громадську приймальню Міністерства соціальної політики. Вони вимагали зустрічі з главою міністерства Сергієм Тігіпком.

Земляків-волинян підтримав народний депутат України (фракція «БЮТ – «Батьківщина») Віктор Олійник. Він був разом із шахтарями-інвалідами у приміщенні Міністерства праці і соціальної політики.

«Шахтарі-інваліди висловили категоричну незгоду із заявами нинішньої влади щодо рівня регресних виплат», - розповів Олійник.

«Позиція влади, яка намагається економити бюджетні кошти такими чином, суперечить чинному законодавству, адже знижується рівень соціального захисту шахтарів-інвалідів. Їхні вимоги цілком законні. Вони зводяться до того, щоб провести нарахування компенсацій із урахуванням інфляції та вирівняти виплати тим, хто працював в однакових умовах, але йшов із роботи у різні роки», - додав нардеп.

За словами Віктора Олійника, люди у відчаї. Шахтарі налаштовані рішуче і не виключають ймовірності проведення масових акцій протесту навесні, якщо влада не буде виконувати свої соціальні зобов’язання, передбачені законами та Конституцією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.