У шацьких міліціонерів ‒ новий керівник

У шацьких міліціонерів ‒ новий керівник
Особовому складу шацького райвідділу представили нового начальника.

Церемонія відбулася за участю начальника управління МВС України у Волинській області генерал-майора міліції Олександра Терещука, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Привітати капітана міліції Андрія Деркача із призначенням прибули представники місцевої влади голова Шацької райдержадміністрації Володимир Найда, голова районної ради Володимир Голядинець, Любомльський міжрайонний прокурор Олег Корецький. Голова районної адміністрації Володимир Найда запевнив, що всіляко сприятиме та допомагатиме правоохоронцям у їхній нелегкій праці.

«Я покладаю великі надії на нового керівника, адже він – молодий та сповнений сил і наснаги, які спрямовуватиме на благополуччя та безпеку жителів Шацька», – відзначив Олександр Терещук.

Довідка

Народився 1984 року у с. Видерта Камінь-Каширського району. Вищу освіту здобув у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Службу в ОВС розпочав на посаді оперуповноваженого сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Шацького райвідділу міліції. Працював на аналогічних посадах в УМВС в області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро вже сержантів будуть призначати начальниками мілілії. Досвідчені кадри розігнали, діти залишились. І що далі, хто роботу робити буде?
Відповісти
Останні новини
У шацьких міліціонерів ‒ новий керівник
01 жовтень, 2013, 17:06