Найбільший університет Волині перевіряють

Найбільший університет Волині перевіряють
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки розпочали перевірку факультетів та інститутів.

Таке рішення в ректораті вишу ухвалили на виконання вимог Закону України «Про вищу освіту», нормативних документів Міністерства освіти і науки України, рішень вченої ради та ректорату університету, наказів і розпоряджень ректора, - повідомили у прес-службі СНУ.

В університеті створили комісію з перевірки освітньої, наукової та виховної діяльності факультетів (інститутів) університету. Головами комісії є проректор з навчальної роботи, професор Світлана Гаврилюк та проректор з наукової роботи, професор Михайло Яцишин.

Також у виші створили графік перевірок факультетів та інститутів.

«Під час перевірки увагу зосередять на нормативних документах та матеріалах щодо загальної характеристики факультету (інституту) та правових підстав для здійснення його освітньої діяльності, формуванні контингенту студентів, змісту підготовки фахівців, стану управлінської діяльності щодо забезпечення якості підготовки студентів, контролю за якістю організації та проведення навчального процесу, кадрового, науково-методичного та матеріального забезпечення навчального процесу, інтеграції наукової роботи з навчальним процесом, міжнародної та фінансово-господарської діяльності», - кажуть у прес-службі вишу.

Так, з 23 вересня триває перевірка факультету міжнародних відносин, результати якої оголосять під час засідання ректорату 8 жовтня.

Результати наступних перевірок факультетів (інститутів) та звіти деканів оголосять під час чергових засіданнь ректорату, а також опублікують на сайті університету в розділі «Навчання».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: СНУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І сумно, і смішно: "виш" перевіряє сам себе. Це якби в курнику керуючою справами була лисиця і влаштувала собі ревізію. Гоголь і Салтиков-Щедрін завжди живі і актуальні. А, можливо, треба перевірити Коцана на професійну придатність?
Відповісти
Гоголь з Салтиковим - Щедріним! Сміхота "невпихуєма"...
Відповісти
У-га-га!
Відповісти
Щоб перевірка була чесною - треба прокурора, КРУ.
Відповісти
КРУ давно підмазано)
Відповісти