У Луцьку зустрінуть потяг, якого чекали майже півроку

У Луцьку зустрінуть потяг, якого чекали майже півроку
У Луцьку відбудеться акція "Потяг Ковель-Чернівці, ти повернувся. Та чи надовго?".

"Ми не забули про наш улюблений і важливий потяг Ковель-Чернівці. Він повернувся, і ми хочемо його зустріти з усіма почестями: з хлібом і сіллю =)", - повідомили організатори акції.

Водночас вони нагадають, що "Львівська залізниця" не дотримала свого слова: курсування потяга відновили на місяць пізніше від раніше зазначеного терміну.

"Тож, ми прийдемо на головний вокзал Луцька у перший день його відправлення з Волині, аби продемонструвати, що ми не забули ні про потяг "Ковель-Чернівці", ні про інші потяги, які залізниця скасовує, обмежуючи нашу свободу пересування", - додають організатори.

"Оскільки у час акції може бути темно, закликаємо усіх майбутніх учасників акції також принести із собою ліхтарики для підсвічування дійства", - пишуть громадські активісти.

Акція відбудеться 2 жовтня на залізничному вокзалі Луцька. Початок о 19:10.

Нагадаємо, в травні Львівська залізниця "відрізала" залізничне сполучення частини Волині зі Львовом, Івано-Франківськом та Чернівцями, скасувавши потяг "Ковель – Чернівці" на літній період і обіцяла відновити його з 1-ого вересня.

Активісти громадської кампанії "Потяг – для людей!" понад два тижні організували збір підписів проти такої ініціативи, а 26 травня влаштували акцію "Прощання з останнім потягом до Львова!".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку зустрінуть потяг, якого чекали майже півроку
02 жовтень, 2013, 10:58