Інтернаціональне чаювання в Луцьку. ФОТО*

Інтернаціональне чаювання в Луцьку. ФОТО*
Днями сімейна академія «Плай» зібрала в гостях поціновувачів та знавців чаю зі Шрі-Ланки, Великої Британії та України.

Чайну вечірку організатори розділили на дві частини – майстер-клас з виготовлення хенд-мейд банок-контейнерів для чаю і власне частину чаювання, в теорії та на практиці.

Гості у теплій та затишній атмосфері майстрували своїми руками подарункові чайні пакетики з особливими побажаннями замість звичайних етикеток, дізнавались тонкощі та таємниці вирощування чаю в Шрі-Ланці, вчились правильно заварювати чай і, звісно, чаювали.

Харольд Дон постачає якісні чаї в Україну вже не перший рік. Розповідає, що смак чаю значно відрізняється в залежності від рівня, на якому він вирощувався. Всього їх 6 і чим нижче росте чай, тим він терпкіший та вираженіший за смаком. Харольд презентував гостям енну кількість видів чаїв, розповів скільки і як п’ють його жителі Шрі-Ланки.

Едвард
, корінний британець, що завітав до України лише на декілька тижнів, люб’язно відкривав секрети заварювання справжнього англійського чаю з молоком, ділився технологією і філософією такого чаювання. Каже, що в Україні йому дуже подобається, але свій чай на наш не проміняє.

Завершували майстер-клас із чаюванням у Плаї веселими іграми, визначали кращих знавців чайних секретів, розігрували призи, скористалися нагодою купити смачні та корисні чаї напевне на рік вперед і навіть приміряли справжній шрі-ландський національний одяг.

Як кажуть організатори, такі вечірки для Плаю – не новина. Щомісяця сімейна академія, що на Грушевського 30, проводить схожі заходи для душевного і цікавого відпочинку лучан на всі смаки і радо запрошує у свої стіни проводити час приємно, корисно й пізнавально разом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Інтернаціональне чаювання в Луцьку. ФОТО*
02 жовтень, 2013, 13:06