Відео сутичок мітингувальників і «Беркуту» під Київрадою

Відео сутичок мітингувальників і «Беркуту»  під Київрадою
У Києві завершилося засідання міської ради, під час якого билися "беркутівці" та мітингувальники.

Секретар Київської міської ради Галина Герега закрила сьогоднішню сесію Київради, - пише ТСН.

Вона сказала, що депутати розглянули всі питання порядку денного. Одне із розглянутих питань – зміна правил забудови Києва. Нові правила змінять порядок проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації об'єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста. Крім того, у сьогоднішньому порядку денному було 119 проектів рішень, передає УНІАН.

Засідання Київради проходило під гучні крики та бійки за дверима будинку. Там опозиція та мітингувальники зіткнулися з міліцією та "Беркутом". Нардепи Аваков, Бригинец, Павловський намагалися прорватися штурмом в Київраду. Паркан, який захищав беркутівців, вони поваллили. Разом з тим під будівлею відбувалися сутички активістів та нардепів з силовиками. У ході протистоянь опозиціонерів і правоохоронців на ганку Київської міськради був застосований сльозогінний газ. У людей почали сльозитися очі, вони почали кричати про те, що міліція застосувала сльозогінний газ.

У відповідь на дії силовиків з боку мітингувальників у них полетіли димові шашки. Деяким міліціонерам порвали форму. Нагадаємо, що під Київрадою розгорівся справжній бій зі сльозогінним газом та димовими шашками. Народні депутати від опозиції намагалися прорватися до Київради.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Київ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відео сутичок мітингувальників і «Беркуту» під Київрадою
02 жовтень, 2013, 14:23