У місті на Волині зловили грабіжника-рецидивіста

Чоловіка, раніше судимого, який вкрав велосипед у волинянки, зловили у Ківерцях.

Затримав порушника закону помічник дільничного інспектора, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Правоохоронець повертався додому з чергування. Дорогою зустрів жінку, яка розповіла, що невідомий чоловік відкрито відібрав у неї велосипед. 29-річна місцева жителька приїхала до магазину. Доки вона купувала продукти, спритник вхопив транспорт і почав втікати. Постраждала, помітивши це, кинулася його наздоганяти, але це їй не вдалося.

«Дізнавшись про злочин, я вирушив до залізничного вокзалу, – розповів міліціонер Микола Бондарєв. – Як тільки увійшов до вокзалу, відразу помітив підозрілого чоловіка, який був одягнений так, як описувала зловмисника жінка».

Грабіжником виявився раніше судимий 33-річний ковельчанин. Чоловік електричкою з Ковеля вирушив у Рівне. Під час зупинки в Ківерцях пішов випити пива, познайомився з місцевими, які пригостили його горілкою. Згодом помітив біля магазину велосипед, тож, не задумуючись, викрав його, аби згодом продати.

Слідчим відділенням Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловік може опинитися за ґратами на термін до чотирьох років.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
коли це коло "украл-выпил-в тюрьму" буде розірване?
руки треба рубати.
Відповісти
від заявленого у назві "грабіжника-рецидивіста" не чекала .......крадіжки.... велосипеда, щоб....покататися...... мабуть, як і вся публіка, дуже розбалувана "інформаційною жестю"...)
Відповісти
Останні новини
У місті на Волині зловили грабіжника-рецидивіста
03 жовтень, 2013, 15:50