Стало відомо, що буде у кінотеатрі в «ПортCity»

Стало відомо, що буде у кінотеатрі в «ПортCity»
У чотиризальному кінотеатрі «PremierCity» у новому торговому центрі поблизу «Там Таму» вдень зможуть дивитися фільми приблизно 18 тисяч людей.

Він буде оснащений цифровим обладнанням з системою показу фільмів у 3D, – пишуть на сайті «ПортCity».

Зона кінотеатру буде обладнана лаунж-кінобаром, де відвідувачі зможуть провести час в очікуванні сеансів. У «PremierCity» обіцяють організовувати 30 сеансів в день, що забезпечать 16-годинним робочим графіком.

У кінотеатрі планують розмістити понад 600 глядацьких місць, 100 з яких – VIP-класу.

Ця кількість місць і кіносеансів зможе забезпечити можливість перегляду фільмів 18 тисячам людей.

Окрім того, у кінотеатру буде й свій сайт, макет якого також розмістили у мережі.



Нагадаємо, у липні «ПортСity» обіцяли відкрити менш як за рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 35
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слухи об Imax не подтвердились. Не удивительно :)
Відповісти
А у наших людей є можливість квиток у кіно за 100 грн. купувати? А бізнес думає про окупність, а не про ваші "бажання"!:)
Відповісти
а де ти побачив ціну? я шось не бачу
Відповісти
IMAX - це сітка кінотеатрів і ціни там скрізь однакові! У Києві, коли ходив на Трансформерів-3, ціна була 100грн.!
Відповісти
Vаксимальна вартість квитка буде 50грн. і то на премєрні фільми.
Відповісти
У звичайному - да! А у IMAX (якого не буде) 100 грн. прем'єрні покази!!!
Відповісти
ех...скоріше б
Відповісти
Думаю щоб не було у Порт Сіті- це все рівно буде краще ніж в Адреналіні
Відповісти
Ну і чим Порт Сіті буде кращим за адреналін? Купою непотрібних магазинів...
Відповісти
Місцем розташування
Відповісти
Толку з такого місця розташування, якщо нічого цікавого там не буде. Крім того через кілька років зроблять реконструкцію Променя, який має ще краще розташування ніж Порт Сіті!
Відповісти
Адреналін - отстой! А кіно там - жах!:(
Відповісти
Дивилися б фільми в кінотеатрі "Промінь", в Адреналіні хоч якась якість!
Відповісти
Кінотеатр чотирИзальний, а не чотирЬОХзальний. Трикімнатна квартира, дворазовий чемпіон, але двОХтисячний, трЬОхмільйонний. Тобто згадане написання використовується лише тоді, коли друга частина слова числівникова..... Ще не стримаюсь і скажу про Imax. Ну, невже серйозні люди могли повірити в ці чутки?!!!! Такі кінотеатри відкривають лише у найбільших містах. Наразі вони працюють тільки у Києві, Одесі, Львові, Харкові. У Луцьку нещасного Макдональдса ніяк не відкриють, а тут Imax!
Відповісти
union, а скажи, будь-ласка, чому тобі Адреналін такий поганий?
Відповісти
А можна я скажу ? Бо це пародія, а не розважальний центр. Наша волинська голота нічого більше не бачила і навіть не підозрює, що може бути краще, то і вважає його таким файним, ібо порівняти немає з чим.От і стоїть горою за цей хлів.
Відповісти
Шановна, я не голота й бачив досить багато усього цікавого по Старому Світу. Але не забуваймо, що ми не столиця і не місто мільйонник. Усі серйозні проекти потребують серйозних вкладань. І ці інвестиції треба відбивати. Люди розвивають все з нуля. Не все виходить, але воно є. І ми маємо змогу хочь якось відпосити, а не шарахатися парком ліворуч-праворуч.
Відповісти
"Леська"
+1500!!!
Відповісти
Я тільки стосовно кінотеатру: після перегляду фільмів у "Кінопаласі", не кажу вже про IMAX, якість картинки - жах! Таке враження, що використовують старі, совдепівські проектори! Ну нашим людям без порівняння важко судити... Все мутне, не яскраве... і це якість, за це гроші платити?:( Був-би IMAX, то і 100 грн. не шкода за якість, там знаєш за що платиш, а в Адреналіні???:(
Відповісти
А ЩО ТАКЕ Макдональдса?
Відповісти
Як би там не було, а " Адреналін" залишиться в глибокому відсосі( вибачте на слові). І ніякі там ( в "Порт Сіті")не непотрібні магазини, шановний-на Джоні. Може нарешті не потрібно буде їздити до Рівного, аби прикупити собі людських речей.
Відповісти
дійсно, не треба буде, інкубатор буде вже свій.
всі гарні, в одязі з одного бутіка, тьолки битись не почнуть, що плаття однакове в якусь йоперу вдягнули? дійсно, це не мільйонник, немає чого будувати ілюзії.
18 тис народу в ДЕНЬ! діти школу там будуть прогулювати, чи що?
платоспроможні зазвичай до вечора на роботі, хто ж там буде ходити?
хоч би половина того за місяць прийшла.
ну і не дуже орендарі там рвуться в той порт сіті, а великі мережі гроші рахувати вміють, лишнього не витратять, на погані умови не погодяться, так що збирайте гроші на дорогу у львів чи рівне :-)
Відповісти
"ну і не дуже орендарі там рвуться в той порт сіті"
Орендарі це хто - базарники?:) Звиняйте, але цього там і не потрібно! А от великі там і будуть, бо мотлоху з Чернівців там не треба!:)
Відповісти
читай уважно " ну і не дуже орендарі там рвуться в той порт сіті, а великі мережі гроші рахувати вміють".
мова про базарників не йде.
та сама ЗАРА, щоб платити оренду за 400-500 кв м, як вони завжди практикують, має в свій одяг вдягати половину Луцька, щоб бути у прибутках, а це не реально, тому не впевнений, що вони там будуть, інші так само рахують свої гроші.
до речі, в рівному із 300 тис населення ЗАРИ не має, а ульвові з 1 млн населення є.
чому? тому що оренда в торгових центрах цих міст майже однакова, а от кількість потенційних покупців в рази меньша.
Відповісти
Та що ви їй пояснюєте? Можна подумати, вона туди не ходитиме? Перша ж на відкриття присунеться, а потім вконтакті створить фотоальбом під назвою "ПортСіті - супер". Тоже мені тут знайшлась, певно, далі базару в Хелмі і не була ніколи.
Відповісти
Не судіть усіх по собі- якщо ви вдягаєтесь на гуманітарці, базарі, або в найкращі часи в" Юванті" , то не думайте, що всі роблять точно так . В мене є можливість поїхати при потребі до Рівного чи Львову, зайти в фірмові магазини( яких в цьому болоті майже немає)Сподіваюсь, що з відкриттям "Порт Сіті" потреба їздити в інші міста за лахами стане меншою. А якщо , стб, якась дівчина в "йоперу" прийде в такій самій сукенці- на здоров"я) Дешевих речей в мене немає, тому,якщо хтось і буде вдягнений так само,як і я, то це буде явно не якась бідота, тому мені соромно чи незручно не буде. Але,якщо " ПортСіті" окупують базарники,як це зробили в "Юванті" , то буду і надалі їздити в інші міста- моє життя від цього кардинально не зміниться.
Відповісти
Ага, головне в людині одяг, і чим він дорожчий, тим більшою людино ти себе відчуваєш!?
Відповісти
"Лучанин" мабуть з бодуна і не вїхав у тему!:)
"Леська" саме і пише про "Порт", що це буде краще Адреналіну!:)
Відповісти
В кожному закладі є свій відвідувач...будуть ходити і туди і туди...комусь одне подобається, а комусь інше.
Відповісти
ви праві.
просто де хто не розуміє, що населення луцька не росте пропорційно будівництву торгових центрів. у людей на рукає є певна сумма коштів, вони витрачають ці гроші на свої потреби. наприклад, є один торговий центр - витрачають там, з'являється другий і відбувається перерозподіл витрачання коштів, в першому витрачають вже меньше, у другому починають щось купляти, але переливу всіх коштів не відбудеться.
просто з відкриттям чергових центрів буде зменьшуватись доля прибутку у вже працюючих.
головне, в людей грошей в 2, 3, 4 рази більше не стане, а тому цим центрам доведеться боротися за покупця. звісно, де вище оренда - там вищі ціни. а ніхто не хоче платити більше. результат прогнозований, відкриття-рік ефекту новизни-і плавання за течією.
імхо.
Відповісти
Похвасталася... яка вона моднява та Леська)))
Відповісти
і знову з тими понтами, круті зали типу, купа місць.. а аймакс де?? на чорта стільки грошей вбахувати на 3D, яке в Луцьку вже є і ним людей не здивуєш?
Відповісти
Очередний "базар - вокзал" будують...
Відповісти
краще б аквапарк зробили, а так - нічого нового :(
Відповісти
Останні новини
Стало відомо, що буде у кінотеатрі в «ПортCity»
04 жовтень, 2013, 14:57