Луцьк може залишитися без «великого баскетболу»

Луцьк може залишитися без  «великого баскетболу»
Волинь може втратити команду "Волиньбаскет", яка минулого року здобула Кубок України, а в 2011-му стала чемпіоном Вищої ліги України.

"Розумієте, тепер питання стоїть геть інакше: "Волиньбаскету" може взагалі не стати...", - розповів головний тренер команди Сергій Смітюх Волинській газеті, коли зайшла мова про фінансові проблеми команди, через які минулого року з неї пішло кілька гравців.

"Я розумію, але... Поки ми на роздоріжжі... З приміщенням для тренувань та проведення ігор, повторю, питання не вирішили, наш меценат теж нині не має можливості брати всі витрати на себе. Влада теж нічого конкретного не обіцяє...", - відзначив фахівець.

За словами тренера, команди, які ставлять серйозні завдання, розпочали підготовку до сезону в середині серпня, а "Волиньбаскет" й досі не може вирішити оргпроблем.

"І цей рік справді обіцяє бути досить насиченим. Набралася чимала кількість клубів із серйозним рівнем підготовки, хорошим бюджетом, підбором гравців. Тож буде цікаво", - каже Сергій Смітюх.

Не поспішають надати підтримку команді ні бізнесмени, ні влада, до яких тренери клубу зверталися не один раз.

"Але поки результату – ніякого. Я розумію: комусь одному взяти на себе такі витрати непросто. Але якщо залучити кількох спонсорів, тоді це стало би можливо. Адже інші види спорту в області фінансуються…
Прикро. Наче фатум якийсь: чим вищі наші досягнення, тим більше труднощів доводить долати. Все розпочиналося так, триває і досі, незважаючи на рівень. Тримаємося на ентузіазмі. Ми ж вигравали чемпіонат, минулого сезону – Кубок України!", - розповів наставник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
http://www.vobu.com.ua/rus/news/social-самые интересные новости
Відповісти
Останні новини
Луцьк може залишитися без «великого баскетболу»
04 жовтень, 2013, 15:05