Тимошенко готова лікуватися в Німеччині. ВІДЕО

Тимошенко готова лікуватися в Німеччині. ВІДЕО
Екс-прем’єр Юлія Тимошенко приймає пропозиції лікуватися в Німеччині.

Таку її заяву в п’ятницю зачитав її захисник Сергій Власенко, ‒ пише Українська правда.

«Пет Кокс і Олександр Кваснєвський передали мені офіційну пропозицію щодо виїзду на лікування до Німеччини. Я публічно приймаю цю пропозицію», ‒ зачитав заяву Тимошенко Власенко.

«І не тому, що я не довіряю українським лікарям. Від щирого серця вдячна лікарям, реабілітологам, медичним сестричкам та всім, хто надає мені допомогу в клініці «Укразілізниці». Я не довіряю не лікарям, а режиму, який готовий і здатний зробити все заради того, щоб мене позбутися», ‒ зазначається в заяві Тимошенко.

«Я боролася, борюся й боротимуся за свою повну правову реабілітацію, зняття з мене всіх абсурдних, від «а» до «я» сфальшованих звинувачень, за повернення до повноцінного політичного життя», ‒ наголосила Тимошенко.

«Ясно, що виїзд на лікування не вирішує цієї проблеми повною мірою. Але я вірю в те, що такий крок розрядить ситуацію напередодні саміту Східного партнерства. Тому заради успішного Вільнюсу і успішної України, заради історичної та доленосної Угоди з ЄС я готова прийняти таку пропозицію», ‒ йдеться в її заяві.

Власенко нагадав, що 15 жовтня має відбутися звіт місії Кваснєвського і Кокса з приводу виконання Україною критеріїв Євросоюзу з метою підготовки до підписання угоди про Асоціацію з ЄС.

Саме тому, за словами Власенка, європейські очільники наполягають, щоб Тимошенко залишила Україну саме до цієї дати.

«Саме тому європейські політики, які відповідають за супроводження України на шляху до підписання угоди про асоціацію, називають однією з ключових дат 15 жовтня. Чи зможе Віктор Янукович знайти в собі сили і задовольнити клопотання Пета Кокса та Олександра Кваснєвського, покаже час, але для цього йому треба рівно одна хвилина», ‒ зазначив він.

При цьому Тимошенко просить не розцінювати її можливий виїзд до Німеччини як еміграцію «Я ніколи і ніде не проситиму політичного притулку, не ховатимуся по закордонню. Я своє вже давно відбоялася», ‒ сказано в заяві Тимошенко.

Нагадаємо, днями у ЗМІ з’являлася інформація про можливий виїзд Тимошенко за кордон.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тимошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бедненькая жидовочка подорвала здоровье в кровавых застенках Януса...ай ай
Відповісти
Останні новини
Тимошенко готова лікуватися в Німеччині. ВІДЕО
04 жовтень, 2013, 18:54