Автомотофестиваль під Луцьком: день перший. ФОТО. ВІДЕО

Автомотофестиваль під Луцьком: день перший. ФОТО. ВІДЕО
Перший день грандіозного автомотодійства «AutoWESTern», якого ще не бачили на Волині, відбувся у селі Дачне, що під Луцьком.

Стартував дводенний фестиваль у суботу, 5 жовтня.

Дійство розпочалося урочистим відкриттям біля пам’ятника Тарасу Шевченку, що на проспекті Волі у Луцьку. Звідти сформована з автомобілів та інших транспортних засобів колона вирушила, власне, на автотрек у селі Дачне.

Автомотофестиваль зібрав чимало любителів екстриму. Охочі шукали зручної точки огляду на найвищих пагорбах на треку та навіть залазили на дах місцевої будівлі.

Саме на автотреці у селі Дачне і відбулася перша частина фестивалю - так званий speedway.

У неділю, 6 жовтня, пошановувачі автомобілів та мотоциклів продовжать фестивалити у селі Крупа, де мають відбутися змагання з драг-рейсингу.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПРОГРАМУ ДІЙСТВА



Фотографував Павло Березюк




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопцям пощастило що залишились живі.Тепер будемо чекати другий день.Сподіваюсь він не принесе ще більше несподіванок.Організаторам раджу дуже пильно підійти до проблеми безпеки при проведенні змагань.
Відповісти
Шановні панове журналісти!Слово "грандіозне" тут абсолютно зайве:)Такі гонки мінімум раз в три місяці кожен рік проходять у Дачному.Проводить їх той самий Потапчук.І машин на них іноді буває набагато більше.І організатори їх не називають "СУПЕР-ПУПЕР" чи "МЕГА" гонками у Луцьку:)))
Відповісти
Все хорошо, все прикрасно, при нашей нищите , все даже круто, второй день понравился, правда вю дорогу какие то стремные телки что на старте , что вокруг, реально страшноватые, организаторам совет, привозите девченок не с Волыни и будет исе айс бэби
Відповісти
То ти кацап хочеш сказати що у нас дівчат гарних немає???
Відповісти
скіньте ще фото з 1-го дня будь-ласка)[email protected]
Відповісти
Останні новини
Автомотофестиваль під Луцьком: день перший. ФОТО. ВІДЕО
06 жовтень, 2013, 15:00