Відео бою Кличко-Повєткін

Відео бою Кличко-Повєткін
Український боксер Володимир Кличко за одноголосним рішенням арбітрів переміг росіянина Олександра Повєткіна.

Поєдинок відбувся 5 жовтня в Москві, - пише ТСН.

Кличко здобув 61-у перемогу, додавши до свого послужного списку ще одну звитягу над боксером, який до зустрічі з ним не знав поразок на професійному ринзі. До того ж, Володимир вперше в кар'єрі побив олімпійського чемпіона.

ХІД БОЮ

З перших секунд стартового раунду "Російський витязь" пішов в атаку, але удари йшли або в захист, або в корпус.

Володимир почав бій від оборони, завдавши кілька ударів в обличчя росіянину. З середини першого раунду Повєткін почав діяти за правилами боротьби, кілька разів спробував схопити Володю за корпус.



На початку другого раунду Володя влучив потужним ударом в обличчя супернику. Той намагався кожну атаку закінчити клінчом. А кінцівка другого раунду увінчалася ударом Володі в висок росіянина, після якого Повєткін впав. Але зміг піднятися і продовжити бій.

Третій раунд знову почався з швидких проте безпечних атак росіянина. Володя провів раунд в захисті - нічого не дав зробити супернику, але й сам зайняв позицію очікування.

Четвертий раунд пройшов у спокійному темпі.

А у п'ятому Повєткін знову поліз "штурмувати" Кличка. Володя поки що пасивно діє в атаці, викидає небагато ударів, але й нічого не пропускає. До того ж, Кличко впевнено лідирує за очками.

У шостому раунді після удару Кличка над правим оком Повєткіна з'явилася гематома. "Запливає" око "Витязя". Протягом раунду спортсмени більше клінчували, ніж боксували.

Переломний момент бою відбувся у сьомому раунді. Володимир почав атакувати і Повєткін двічі опинявся у горизонтальному положенні. На останній хвилині раунду Повєткін ще раз впав після правої бомби Володимира, але зміг піднятися.

У восьмому раунді "Витязь" не пропустив жодного небезпечного удару, зосередившись на оборонних діях. Володимир не поспішає "добивати" суперника.

Дев'ятий раунд - Повєткін намагається атакувати, адже за очками немає шансів виграти, і пропускає кілька дуже потужних ударів в голову.

У десятому раунді голова Повєткіна перетворилася на мішень. Олександр пересувався по рингу без захисту, проте Володя не поспішає закінчувати бій. Наприкінці раунду Повєткін провів непогану контратаку, кілька разів пробивши в корпус Володі.

На початку 11-го раунду Володя похинтувся після удару лівою росіянина. В кінці раунду рефері зняв очко з Володі за поштовх суперника.

В заключному раунді Володимир дуже надійно зіграв у захисті, і не дав супернику жодного шансу для перемоги нокаутом. У середині раунду бій переривався на кілька секунд через порвану рукавичку росіянина. Останні секунди бою пройшли в атаках "Витязя", але всі удари були в "молоко".

Володимир впевнено виграв бій одноголосним рішенням суддів - 119:104, 119:104, 119:104. Тепер Володимир є єдиним чемпіоном за версією Всесвітньої боксерської асоціації, продовжуючи володіти поясом суперчемпіона WBA.

Нагадаємо, що цей бій двічі скасовувався. Нарешті, з третьої спроби Володимир таки дочекався Повєткіна в ринзі. І впевнено переміг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Кличко, бокс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хоч і не гарно, але переміг
Відповісти
Останні новини
Відео бою Кличко-Повєткін
06 жовтень, 2013, 07:42
Кличко переміг Повєткіна
05 жовтень, 2013, 23:51