У Луцьку 13-річний школяр розповість, як досягнути успіху

У Луцьку 13-річний школяр розповість, як досягнути успіху
У Луцьку в межах проекту «Волинь читає дітям» талановитий школяр розповідатиме про свій шлях до успіху.

«Чи може школяр у 13 років щось знати про успіх? Як і скільки потрібно вчитись? Що потрібно для того, щоб реалізовувались мрії? Які книги потрібно читати? На ці та інші запитання знає відповідь семикласник однієї із шкіл міста Луцька, активний читач Волинської обласної бібліотеки для дітей, волинський учасник літнього освітнього проекту «Школа Успіху – 2013» Фонду братів Кличків – Віталій Цицик (на фото)», - повідомили у обласній бібліотеці для дітей.

Зокрема, хлопець розповість про навчання в звичайній школі та участь в освітньому проекті «Школа Успіху»: тренінги, відвідування майстер-класів відомих людей, про те як підлітки не тільки вдосконалювали свої навички в обраному ними напрямку, а й активно відпочивали.

Зустріч із Віталієм Цициком відбудеться 8 жовтня в обласній бібліотеці для дітей, що на проспекті Волі, 37. Початок о 14:00.

Довідка


Волинська обласна бібліотека для дітей із 2012 року здійснює проект «Волинь читає дітям» (в рамках Національного проекту «Україна читає дітям»), метою якого є відродження традиції читання у колі української родини; розвиток, зацікавленість у користуванні друкованою книгою як джерелом знань, заохочення до систематичного читання, залучення до бібліотеки нових користувачів.
Основою проекту є зустрічі з відомими людьми краю – політиками, письменниками, видавцями, журналістами, спортсменами, представниками всіх гілок влади тощо.
Роль книги у становленні їх як особистості, фахівців, спогади та враження про першу прочитану книгу або про героїв, які вплинули на їх життєвий вибір — тема розмови з школярами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наступного разу, вочевидь, майстер-клас "Як досягти успіху" буде давати випускник дитячого садка:))
Відповісти
Віталику не 13, а 12 років.
Відповісти
Рада, что у нас в Украине такие прекрасные дети!А это значит, что родители таких детей-достойные люди!Горжусь Украиной и тем, что я украинка.
Відповісти
Останні новини
У Криму ‒ перший сніг. ФОТО
06 жовтень, 2013, 10:07
У Луцьку 13-річний школяр розповість, як досягнути успіху
06 жовтень, 2013, 10:00