Відео інциденту, після якого депутата з Волині звинуватили в побитті

Відео інциденту, після якого депутата з Волині звинуватили в побитті
В інтернеті опублікували відео інциденту, після якого депутата Нововолинської міськради Леоніда Климовича звинуватили в побитті людини, а саме - нововолинця Володимира Драника.

Ролик опублікував ПроНовік.

Нагадаємо, 28 вересня депутата звинуватили в побитті людини. Той всі звинувачення відкинув, мовляв, нікого не бив, а намагався не допустити, щоб п'яна людина не сіла за кермо.

Своїм баченням подій поділився Володимир Драник, той молодий чоловік, у якого з пояснень Климовича, депутат намагався відібрати ключі від машини. Саме він знаходився за кермом авто, зображеного у відеосюжеті.

“Заїхав у “Донбас” на 20 хвилин, – розповідає 25-річний підприємець Володимир. – До речі, в’їжджав на парковку акуратно, ніхто там з людей не розбігався. Усе це видно на повному записі, який я готовий опублікувати в Інтернеті.

П’яним я не був. Зайшов до клубу на кілька хвилин, а потім повернувся до авто. До речі, привітався за руку з Климовичем. Він стояв біля машини. Його в обличчя знаю давно. Конфліктів не мав.
леонід климович, володимир драник, нововолинськ, донбас

Леонід Климович вітається за руку з Володимиром Драником

Сидимо, ми отак із товаришем у салоні. Двигун не заведений. Нікуди їхати не збираємося. Раптом налітає депутат Климович і, вигукуючи нецензурну лайку, починає мене гамселити. Він був явно не в собі. У мене є свідок цього хуліганства. Адже зі мною в авто був ще один пасажир. Ніяких ключів, як нині каже Климович, він не забирав, бо моє авто взагалі заводилося із кнопки. Просто бив. Його пробували відтягти, але він повертався. Ударом ноги розбив дзеркало заднього виду авто, потім рукою додав іще. Коли за кілька хвилин депутата нарешті трохи втихомирили, я завів двигун, обтер обличчя від крові та поїхав додому.
леонід климович, володимир драник, нововолинськ, донбас

Леонід Климович, згідно пояснень Володимира Драника, ногою розбиває дзеркало заднього виду авто

Знав, що Климович є депутатом міської ради, тому у нього все, як-то кажуть, «схвачено». За кілька днів за наполяганням дружини таки пішов до лікарні. Адже в результаті «депутатського втручання» у мене був зламаний ніс, розсічена брова та надщерблений зуб. Думав, що зніму побої, хоча й мав багато справ на роботі. На санпропускному сказали, що побої самотужки не знімуть, а тому мені треба йти по кабінетах лікарні. Часу на цю тяганину в мене не було…

Отримавши відео від адміністрації «Донбасу», надіслав його разом із зверненням до обласної прокуратури про вчинення проти мене хуліганських дій депутатом Климовичем. Так і було відкрите кримінальне провадження. Станом на сьогодні – воно закрите. Хоча, як на мене, не повинно було б. Я розумію, що побої не зняв, не було часу… Проте у зверненні йшлося саме про вчинення хуліганських дій, а не побиття.

Що ж, депутат є депутат. Йому, мабуть, можна більше, ніж іншим…”


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так той депутат синющий, а метни стояли, ноль реакции
Відповісти
ментів звільнити, депутата - до буцегарні, майно конфіскувати в дохід держави, частину на компенсацію моральних та матеріальних збитків потерпілому.
так мабуть було би у європі, а ми ж у ж.о.п.і
але все рівно таке прощати не можна, звертайтесь у генпрокуратуру.
Відповісти
Останні новини
Волинь зменшується
06 жовтень, 2013, 12:00
Відео інциденту, після якого депутата з Волині звинуватили в побитті
06 жовтень, 2013, 11:00
У Криму ‒ перший сніг. ФОТО
06 жовтень, 2013, 10:07