Екс-чиновника ОДА не хочуть бачити на його старій роботі

Екс-чиновника ОДА не хочуть бачити на його старій роботі
Новим директором Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності керівництво облдержадміністрації бачить колишнього очільника управління Миколу Зайченка (на фото), втім частина колективу закладу – проти.

Своїми рішеннями профільна депутатська комісія 22 лютого рекомендувала сесії обласної ради затвердити Миколу Зайченка директором школи терміном на один рік.

Разом з тим сесія облради розгляне і пропозицію голови облдержадміністрації Бориса Клімчука про призначення Зайченка директором школи строком на два роки.

Як пояснила начальник управління молоді та спорту Волинської облдержадміністрації Галина Карнаухова, голова волинської облдержадміністрації за два місяці до закінчення терміну дії трудового контракту подає голові облради пропозицію щодо нового керівника комунальної установи.

Таких пропозицій було дві: діючий керівник Петро Чикида та Микола Зайченко, який був керівником управління молоді та спорту, а до 2005 року очолював цю школу.

Зі слів Карнаухової, управління, керуючись багаторічним досвідом Зайченка та його заслугами в царині спорту (звання почесного тренера та працівника культури), рекомендувало затвердити саме його кандидатуру.

Втім цю кандидатуру не підтримує частина трудового колективу. Працівників, кажуть вони, влаштовує робота Петра Чикиди.

Директор Ковельської школи Олімпійського резерву та тренер-викладач Волинської ШВСМ Ігор Верчук каже, що колектив неодноразово надсилав звернення органам влади.

«Практично весь тренерський колектив просить не робити цих замін, тому що напередодні олімпійських ігор це не доцільно робити. А по-друге, колектив просто просить не призначати Миколу Зайченка на посаду керівника», - зазначив Верчук.

«Микола Олександрович працював на цій посаді багато років і якщо аналізувати ті результати які були досягнені і зараз, то школа вище 18-17 місця не піднімалася. А зараз у десятці. Тренери відчуваються, що директор школи нас чує, є діалог», - додав тренер.

Депутат Олег Батюк припустив, що покращення ситуації у школі пов’язане з покращенням економічної ситуації і «тою ситуацією, яка існує на протязі двох років, коли Віктор Федорович Янукович очолив нашу державу». На що Верчук не погодився, зазначаючи, що проблеми зі стабільністю і фінансуванням є і понині.

Зі слів Ігоря Верчука у відповіді на звернення трудового колективу від заступника губернатора Олександра Курилюка зазначалося, що питання обговорене з трудовим колективом на зустрічі і заперечень не було. Петра Чикиду ж планували призначити заступником школи з учбової частини.

«Я маю сумнів, що зустріч була проведена», - каже Верчук і говорить, що проситиме протокол зустрічі, аби підтвердити, що вона була.

Якщо сесія обласної ради підтримає пропозицію управління, Зайченко буде призначений на нову посаду вже з 7 березня 2012 року.

Нагадаємо, зайченко залишив посаду начальника управління молоді і спорту наприкінці 2011 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Миколка-то от бюджетных денег ни ногой.Люди не то что против-они плюются и смеются.
Відповісти
А хто такий Верчук? А чого не Авраменко?
Відповісти
Чикида 100% адекватніший за Зайченка.Там треба не директора міняти, а цілу систему. Частина тренерів балтається без діла, і бачить спортсменів тільки на змаганнях, а зарплата то йде.
Відповісти
то чого ж він за 5 років нічого не міняв, відсижував просто в кріслі, хоче бути для всіх тренерів добреньким, дупи підтирати!???
Відповісти
Останні новини
Екс-чиновника ОДА не хочуть бачити на його старій роботі
22 лютий, 2012, 19:23