«Спартак» з Москви міг купити захисника «Волині» за 3 мільйони

 «Спартак» з Москви міг купити захисника «Волині» за 3 мільйони
Екс-гравець «Волині» Папа Гуйє (на фото), який з Луцька переїхав у харківський «Металіст», міг продовжити кар'єру в Росії.

«Ми пропонували свого часу Папу Гуйє Бердиєву в «Рубін», але він дізнався, що той сенегалець і відмовився брати. І в «Спартак» пропонували, трохи хотіли, лише 3 мільйони», - розповів під час прес-конференції, що відбулася після матчу «Чорноморець» – «Волинь», головний тренер лучан Віталій Кварцяний.

Окрім цього, наставник висловив думку щодо кар'єри сенегальського воротаря Ісси Ндоє, який з 2009-го по 2011-ий грав за «хрестоносців». Нагадаємо, Кварцяний називав його найкращим воротарем світу, а в 2011-му голкіпер «втік» з клубу, не повернувшись з відпустки. Згодом він виступав два роки за одну з німецьких команд, а нині шукає нове місце роботи.

На думку тренера, якби Ісса Ндоє працював добре на тренуваннях, то міг би грати за «Мілан» чи «Манчестер Юнайтед».

«Іссу Бог покарав за те, що несправедливо ставився по відношенню до нашого клубу. Як людина може працювати, навіть вантажити в порту одеському банани, якщо він не буває на роботі? Не повертався з відпустки, в пустелі ж ніде тренуватися, приїжджав - потрібно було починати з нуля. Підводив команду, а коли ставили грати, а я все одно в нього вірив, він втрачав відчуття захисників, неправильно оцінював ситуацію. Він не міг стабільно попрацювати хоча б півроку», - мовив Кварцяний.

«А хлопець був талановитий, стрибав з одної дев'ятки в іншу, жонглював м'ячем, в квадрат грав чудово, технічний, стрибучий, тільки не було професійного підходу до роботи. Може, днями доведеться летіти до Лозанни на суд з його протесту, він хоче компенсації. Якби він був у тренувальному процесі, як наші хлопці, був би гравцем «Мілану» чи «МЮ», - додав наставник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову мовний понос від коуча...!:( Скільки можна???
Відповісти
Останні новини
«Спартак» з Москви міг купити захисника «Волині» за 3 мільйони
07 жовтень, 2013, 08:17