На Волині оголосили в розшук шахрая

На Волині оголосили в розшук шахрая
На Волині оголосили в розшук шахрая, якого звинувачують в скоєні злочинів, пов’язаних з умисним ухиленням від сплати податків.

Про це повідомили у прес-службі волинського управління Міндоходів.

Так, розшукується громадянин України Дмитро Білоус, який народився 16 червня 1979 року в Нові Каховці, Херсонської області, та проживав у Луцьку на проспекту Соборності, 28, квартира 81.

Дмитро Білоус організував незаконну фінансово-господарську діяльність приватного підприємства в лісопереробній галузі та умисно ухилився від сплати податків на суму 2,7 млн. грн. В даний час розшукуваний Дмитро Білоус переховується від органів досудового розслідування.

Також у розшуку Олена Мезенко, яка народилась 24 липня 1976 року в Дніпропетровську, до зникнення проживала в Дніпропетровську на вулиці Виконкомівській, 15, квартира 11.
Олена Мезенко організувала створення фіктивних підприємств, через які обготівковувала грошові кошти та надавала послуги з мінімізації сплати податків до бюджету.

Окрім того, оголосили в розшук Анатолія Литвяка, який народився 5 серпня 1951 року в селі Заозерне, Євпаторійський район, АР Крим. До зникнення жив в Заозерному.

Литвяк, перебуваючи на посаді керівника підприємства, яке здійснює оптову торгівлю паливно-мастильними матеріалами, зловживаючи своїм службовим становищем привласнив кошти підприємства у великих розмірах.

Громадян, які володіють інформацією про можливе місцезнаходження громадян, яких шукають, просять повідомити в чергову частину Головного управління Міндоходів у Волинській області за телефоном +38(0332)777102 або 729304 (цілодобово).

Дмитро Білоус
Дмитро Білоус
Анатолій Литвяк
Анатолій Литвяк
Олена Мезенко
Олена Мезенко

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Білоус? Син бившого прокурора природоохороного і нотаріуса. Так його брат теж пів Луцьку винен, скоро і того шукатимуть. Отак то люди буває, батьки вроді високі, а дітей виховали низьких (((
Відповісти
а сколько материальной выгоды получит тот кто даст точное местоположение данной женщины?
Відповісти
Останні новини
На Волині оголосили в розшук шахрая
08 жовтень, 2013, 10:48