Переможці фотоконкурсу «Моє літо» від ВолиньPost отримали призи. ФОТО

Переможці фотоконкурсу «Моє літо» від ВолиньPost отримали призи. ФОТО
Троє переможців фотоконкурсу «Моє літо» стали власниками двох телефонів HTC від інтернет-видання ВолиньPost та фотоапарату Canon від інтернет-магазину Lazeika.

Нагородження відбулося у вівторок, 8 жовтня. Призи переможцям вручив виконавчий директор інтернет-магазину «Lazeika» Олександр Козак.

Подарунки за перемогу у конкурсі отримали Максим Тарківський, Ірина Ільчук та Олександр Оришко. Нагадаємо, їхні роботи визнало найкращими компетентне журі фотоконкурсу.

Володарю першого місця дістався фотоапарат Canon від інтернет-магазину Lazeika. Смартфони HTC від інтернет-видання ВолиньPost отримали срібний та бронзовий призери.



Автор фото, яке посіло третє місце Максим Тарківський зазначив, що дуже задоволений участю у конкурсі і призом, який йому дістався. Хлопець додав, що вдячний ВолиньPost’у за можливість проявити себе як фотографа, представивши свої роботи на огляд.

«Мало хто так робить. Привертає увагу інших людей і намагається якось заохотити, щоб людей знали у місті. Багато людей фотографує, але заявити про себе дуже важко. А от саме завдяки ВолиньPost’у ми трішки показали себе. Спасибі вам», – висловився Максим Тарківський.

Володар третього місця Максим Тарківський
Володар третього місця Максим Тарківський


Щодо своєї фотороботи, яка отримала «бронзу», хлопець розповів, що довго намагався обрати тематичні літні знімки.

«Для мене було важко вибрати три фотографії на тему літа. Оця фотографія, яка перемогла, була ще «свіжа», і я майже без роздумів її закинув», – зауважив Максим.

Ірина Ільчук, світлина якої посіла друге місце, зауважила: «ВолиньPost заохочує нестандартність бачення».

На її думку, публіка, ймовірно, очікувала фотографії, де зображене море, пляж. Адже тема конкурсу – «Моє літо». «Але у ВолиньPost’і дали можливість на існування креативних ідей», - вважає Ірина Ільчук.

«На моїй фото море було, тільки наше луцьке», – жартома додала дівчина.

Володарка другого місця Ірина Ільчук
Володарка другого місця Ірина Ільчук


Окрім того, Ірина зазначила, що із задоволенням братиме участь у конкурсах ВолиньPost’у й надалі.

Переможець конкурсу Олександр Оришко, якому дістався фотоапарат Canon, розповів, що участь у конкурсі «Моє літо» від ВолиньPost порадили друзі.

«Я просто показую фотографії друзям із різних мандрівок, подорожей. А тут вони мені запропонували взяти участь у конкурсі. І я погодився», – зазначив хлопець.

Нагородження переможця Олександра Оришка
Нагородження переможця Олександра Оришка


«Я маю дуже багато фотографій, може, згодом зроблю на ВолиньPost свою фотовиставку, адже у вас є така рубрика», – додав він.

Олександр Оришко зізнався, що наразі не є власником дзеркального фотоапарата, тому хотів його купувати.

Ірина Ільчук додала: «Все сталося так, як мало бути. От можуть сказати, навіщо фотографу телефон, що він не потрібен. Але це все брехня. Фотограф всі гроші, як маніяк, кидає, витрачає на фототехніку. Мені якраз треба було телефон»

виконавчий директор інтернет-магазину Lazeika Олександр Козак
виконавчий директор інтернет-магазину Lazeika Олександр Козак
Переможці конкурсу «Моє літо» від ВолиньPost
Переможці конкурсу «Моє літо» від ВолиньPost

Головний приз конкурсу «Моє літо» - фотоапарат Canon EOS 650d 18-55 IS – лише один товар із великого асортименту побутової техніки, яку за прийнятними цінами пропонує клієнтам інтернет-магазин Lazeika.

У магазині обіцяють послуги професійних менеджерів, які допоможуть підібрати будь-яку побутову техніку, правильної комплектації та дизайнерські варіанти товарів.

«Lazeika» доставляє товар в усіх регіонах України, у більш ніж 450 населених пунктах. А постійним клієнтам магазин може робити доставку удвічі дешевшою, а то й безплатно.

* * *

Інтернет-видання ВолиньPost дякує всім за участь у конкурсі «Моє літо», вітає переможців і бажає натхнення, креативу та багато вражень і їх втілення у нових фотороботах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
все так і мало бути... єдиний достойний - Тарківський! Він робив свою виставку, досить достойну..., а Ірина лише рекламує у себе на сторінці свої роботи і то такі не дуже... а хто такий Оришко..? а ХЗ...
Відповісти
ВІТАЮ ПЕРЕМОЖЦІВ!!!
Відповісти
Волинь Пост покажіть, будь ласка, фото переможців!!!!!!!!!
Відповісти
підтримую!!!
Відповісти
У третьому абзаці є гіперпосилання (на словах "визнало найкращими")
Відповісти
ну что там, вітаю переможців! ви того заслужили!
Відповісти
Вітаю переможців!
Відповісти
Останні новини
Переможці фотоконкурсу «Моє літо» від ВолиньPost отримали призи. ФОТО
08 жовтень, 2013, 13:35