Пригоди факела в Москві: Олімпійський вогонь учетверте згас. ФОТО. ВІДЕО

Пригоди факела в Москві: Олімпійський вогонь учетверте згас. ФОТО. ВІДЕО
У Москві триває естафета олімпійського вогню Сочі-2014, який було запалено в Олімпії 29 вересня. Вже у другий день урочистого заходу на його учасників чекала чергова неприємність ‒ факел згас.

Жителям столиці олімпійська естафета запам’ятається не тільки і не стільки видовищністю та перекриттям доріг, скільки згаслими смолоскипами, ‒ пише Дзеркало тижня.

Російські блогери нарахували вже не менше чотирьох таких випадків, і всі потрапили на відео- або фотокамери.

Перший стався ще у неділю на території Кремля ‒ тоді полум’я спалахнуло знову завдяки запальничці в руках працівника Федеральної служби охорони. Удруге смолоскип згас на Раушській набережній, причому москвичка Анастасія Наумова, яка зняла цей момент, додала до запису такий коментар: «Не встигли далеко від Кремля втекти...»

Утретє неприємність трапилася на Мосфільмовській вулиці, причому факелоносець цього спочатку не помітив ‒ продовжував бігти, радісно вітаючи глядачів на узбіччі дороги. Емоціям очевидців не було меж: «Вогонь згас втретє! Це крах!!!» ‒ то журиться, то зловтішається власник облікового запису YouTube, що розмістив це відео.

Приблизно там же, поблизу Мосфільму, смолоскип згас учетверте, судячи з фотографій, які опублікував на своїй сторінці в Facebook Юрій Феклістов, фотокореспондент журналу «7 днів». «Я зняв вже після світлофора навпроти Мосфільму. Значить, мій раз ‒ вже четвертий!» ‒ пише він.

Розчарування блогерів можна зрозуміти: справа в тому, що при розробці факела Сочі-2014 особливу увагу було приділено саме надійності конструкції і системи горіння вогню. Спеціальний пристрій пальника мав забезпечити стійкість полум’я в умовах сильного вітру та морозу.

Зокрема, під час презентації факела в Москві у січні 2013 року голова оргкомітету Сочі-2014 Дмитро Чернишенко запевнив, що він «буде горіти і в сильний мороз, і при вітряній погоді, і навіть під водою». "Ми провели випробування, було зроблено все для того, щоб факел ніколи не згас», ‒ цитував його ИТАР-ТАСС. У бесіді з кореспондентом агентства один з розробників факела Андрій Водяник тоді ж підтвердив: олімпійський факел Ігор-2014 не згасне за жодних обставин.





Факел згас учетверте:


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хе-хе маскалям знамєніє
Відповісти
Що поробиш, який факел така й супердержава
Відповісти
Пукін все пропукав
Відповісти
заберіть в дурнів факел
Відповісти
дибилы, вы, писаки злорадные) пока не поменяетесь, так и будет Украина в глубочайшей жопе, загноенная всеми...
Відповісти
ПУтін завтра по новинах скаже що це українці газ вкрали :))))
Відповісти
Всё в порядке.
Дело не в том сколько раз погас огонь, а в том сколько хохлы платят русским за газ :)))))
Відповісти
Подейкують,що було 2 факела.Справжній чи вкрали чи продали...
Відповісти
Останні новини
Пригоди факела в Москві: Олімпійський вогонь учетверте згас. ФОТО. ВІДЕО
08 жовтень, 2013, 12:51