Мер Луцька підозрює, що в місто можуть повернутися «буржуйки»

Мер Луцька підозрює, що в місто можуть повернутися «буржуйки»
Станом на 8 жовтня ще дев’ять житлових будинків Луцька не опалюється. Подати тепло обіцяють вже за два дні.

Про це стало відомо 8 жовтня під час оперативної наради міського голови.

Як повідомив начальник департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький, з дев’яти будинків два обслуговують відомчими котельнями. Мова йде про будинки на вулиці Градний узвіз,2 та Шевченка,17.

Нині тривають ремонті роботи на перехресті вулиць Шопена-Степана Бандери, а також Ветеранів.

«За день-два тепло буде подане до всіх будинків», - зазначив Кубіцький.

Міський голова Микола Романюк повідомив, що близько двох мільйонів гривень потрібно буде знайти, аби розрахуватися за газ для бюджетних установ, адже опалювальний сезон розпочався раніше, аніж зазвичай.

«Це не смішно. Ви повинні командою працювати на бюджет. А не посміхатися і надіятися, що десь все візьметься, впаде. Я вам назвав цифру у 2 мільйона, яку треба буде знайти. Значить, її треба буде звідкись зняти», - звернувся до підлеглих Романюк.

«Я так дивлюся, що поки ми не пройдемо, як Польща пройшла, то не дійде до декого з присутніх у залі. Багато тих, хто їздив у Польщу, бачив «буржуйки» у вікні. Бо не було чим заплатити. То, напевно, треба декому з присутніх тут у залі так зробити, аби зрозуміти, що таке економія коштів. А то привикли жити при соціалізмі чи комунізмі, який ще не побудований і, напевно, не буде побудований», - додав мер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правду каже мер треба економити, і розпочати треба з приміщення Луцької міської ради, де в опалювальний сезон +30С...З приводу того що не на всі будинки подали теплоносій, згадайте останні 50 років , ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН ПОЧИНАВСЯ 15 ЖОВТНЯ, так що нічого не замерзнуть..)))
Відповісти
Які 9 будинків? Колеги з різних мікрорайонів кажуть, що опалення у них теж нема. Весь район 18-ї школи не те, що без опалення, а й декілька днів як без гарячої води.
Відповісти
Опалення на даний час нема в будинках на Молоді, Соборності, Відродження, Ветеранів і прилеглих до них вулицях. Кілька вулиць без гарячої води. Цікаво, на підставі чого вони збираються відмити 2 мільйони?
Відповісти
По-перше, контори, яких у місті безліч, можна було не спішити підключати раніше сезону. Певен, що товстопикі чиновники не позамерзали б.
По-друге, при температурі повітря 15-17 навіщо так кочегарити як при сорокаградусному морозі. Вікна відкриті а дихати нема чим.
А ви кажете, ДЕ ГРОШІ? УМА У НАС НЕТ!
Відповісти
А оплату за КОМПОСЛУГИ ЗДЕРУТЬ ПО ПОВНІЙ! СПІВЧУВАЮ!
Відповісти
Та Вам можна позаздрити))) В нас із опаленням (певно економлять) вікна відчиняти не можна -холод.
Відповісти
Якщо трохи прикрити вентилі, то можна суму в 2 млн. зменшити. Навіщо повітря отаплювати, якщо при таких гарячих батареях люди вікна відчиняють, щоб прохладніше було. Де економія?
Відповісти
Спочатку в місто повернулись буржуї, тепер повернуться буржуйки...
Відповісти
І то правда, я колись в зал засідань пішов то на тому поверсі чекаючи потом зійшов. То голова дещо лицемірить там де його кабінет найспекотніше, а у зверненнях (куди по вулиці ще з мокрою спиною від його величності треба бігти)на першому поверсі більше ніж прохолодно було.
То ви собі убавте тепло хай буде як там де приходять та чекають містяни, а то бач йому зажарко стало.
Відповісти
Останні новини
Мер Луцька підозрює, що в місто можуть повернутися «буржуйки»
08 жовтень, 2013, 13:23