Депутати: у Нововолинську - «розпродаж» комунального майна. ВІДЕО

Депутати: у Нововолинську - «розпродаж» комунального майна. ВІДЕО
Депутати Нововолинської міської ради з групи "Спільна думка" заявили, що під час останньої сесії мерія влаштувала "розпродаж" комунального майна.

Причиною цьому стала низка доволі неоднозначних питань, - пише ПроНовік.

Найбільш резонансним виявилося рішення продажу колишнього приміщення кабельного мовника "Львівська жінка" депутату Леоніду Климовичу із партії "Батьківщина".

ДИВИТИСЯ ВІДЕО: ДЕПУТАТА З ВОЛИНІ ЗВИНУВАТИЛИ В ПОБИТТІ ЛЮДИНИ

Особливий спротив учасників "Спільної думки" викликало те, що під час передостанньої сесії депутату надавалося право на викуп одного приміщення, а новим проектом рішення пропонувалося продати уже два. Також в процесі уточнення площі десь "загубилося" до 30 метрів квадратних.

Тривали обговорення викликало також питання приватизації офісних приміщень у будинках №1 та 3 по вулиці Святого Володимира. "Спільну думку" обурило, що вперше таке рішення було винесене на розгляд без зазначених прізвищ майбутнього власника.

На думку обранців громади, це дає привід для підозри у можливих владних махінаціях із нерухомістю. Це питання відклали на наступну сесію.

Зрештою, депутати групи "Спільна думка" уже після засідання сесії заявили про намір оскаржити деякі владні рішення у прокуратурі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутати: у Нововолинську - «розпродаж» комунального майна. ВІДЕО
08 жовтень, 2013, 15:31