Міський голова ображається на лучан

Міський голова ображається на лучан
Луцький міський голова Микола Романюк скаржиться на нерозуміння мешканців міста. Мовляв, критикувати всі охочі, але ніхто нічого не робить для міста особисто.

Про це він розповів у інтерв’ю Волинській правді.

Так, за його словами, чим більше робиш, тим більше критики отримуєш. «У нас вистачає критиків, які розказують, що то ми П’ятницьку гірку розрушаємо, то будинок Пузини зробили хтозна-який. Тому будинку – 4 століття. Щоб було красиво, коли іноземці фотографувалися на фоні замку, а потім поверталися до зруйнованої пам’ятки архітектури. Ми зберегли будинок Пузини», ‒ каже мер.

За твердженням міського голови, проект реконструкції погоджували в Києві. «Можна було зробити іншим, але ми не виступили за ті межі, в яких він був. Будинок – пам’ятка архітектури національного значення, а ми його відремонтували на міські кошти. Критики багато. Кричать за дерева, які можуть повалися на людей. Але ж крикуни за це не відповідатимуть. Парадоксально, що вони за все життя жодного дерева не посадили», ‒ переконаний Романюк.

Обурився луцький мер і байдужістю людей, які вигулюють собак. «Часто дивуюся байдужості людей. Якось дивлюся у вікно, а там – мадам із інтелігентною зовнішністю гуляє з собакою біля пам’ятника Святому Миколаю. Вона спокійно спостерігає за тим, як він справляє природні потреби на монумент, псує квітники. Я двічі телефонував охороні, щоб зробили їй зауваження», ‒ розповів міський голова.

Микола Романюк обурений, що мешканці ладні лише вимагати, натомість ніхто нічого не хоче особисто зробити для міста. «От поставили євроконтейнери. А хіба кришки в них закриті? Я проводжу прийом в Центрі адміністративних послуг. Біля вікна стоїть три контейнери. Попросив охоронців закрити сміттєві баки. Поки я проводив прийом, знаєте, як часто він бігав його закривати? 16 разів. Прийшов чоловік відкрив бак, викинув сміття та пішов собі. От всім все дай, і в усьому винна влада. А що ти особисто зробив для свого міста? Лежить папірець – викинь його в смітник», ‒ каже мер.

Хоча, разом із тим, він погоджується, що у Луцьку мало смітників. « Згідний, що смітників має бути більше», ‒ зазначає Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Романюк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Голова правий на сто відсотків. Кругом - бидло. Я і моя квартира - це моя фортеця. А за дверима - це вже не моє. А місто чисте, як ніколи. Це за хваленного Кривицького було так, що покійника з хати не могли винести з-за купи сміття. Бидло не шанує чистоту, сміття викидає з балкону, сцить пяне перед дверима. Меру за таких міщан треба рахувати стаж роботи рік за три - як полярним пілотам при Хрущові. А інше бидло ще й на зарплату зазіхає. Немає пана з батогом, щоб сперезав нагайкою від голови до пят. Така нація.
Відповісти
Рівень культури дуже низький, але не треба ЗВИНУВАЧУВАТИ
НАЦІЮ! Це перебір.Хіба те що твориться- це національні традиції! Це швидше занепад. Я впевнений, що в сім'ях дітей
НЕ ВЧАТЬ КУЛЬТУРИ ПОВЕДІНКИ, та й самі дорослі ПЕРЕВАЖНО
є НЕВИХОВАНІ! МІСТО ВІДНОСНО ЧИСТЕ, А НА ОКОЛИЦЯХ МІСТА (околиці це теж місто) БАЧИЛИ ЯКА ЧИСТОТА? Це "культурні" лучани викидають сміття куди попало, в кущі, на берег, в лісопосадку і т.д.
Відповісти
Миколко, то ти?
Відповісти
1. Ви двірником вимушено працюєте?
2. Рівень обслуговування будинків не зріс а плата зросла!
3. Представники КП міста самі наносять шкоду місту!
3.1 Я ремонтують дороги - зимою, у холод, дощ, у баюри кидаючи асфальт (рівень різних сумішей під дорогою визначений стандартами ДСТУ) а вони усім розповідають що це такі технології "нові" - брешуть бо мер дозволим та може ще і стимулює до цього!
3.2 Коли проводять ремонтні роботи газ та водогонів КП після себе залишають зруйноване покриття доріг - завжди!
3.3 Зливові каналізації не очищуються (потопи луцька тому факт) а навіщо після потопів будинки будуть руйнуватися а ми їх будемо ремонтувати "тобто просто виводити гроші і бюджету нічого не роблячи бо раптом стихія знову прийде а у нас усе буде добре і нам грошей для списування не дадуть"!!!!!
3.4 Шахрайські методи роботи ЖКП брати гроші та не виконувати зобовязань "постійно шукати причини та підстави аби не виконати фактично роботи а списати кошти на нібито виконані" постійна робота.

Ви багато робите для відволікання людей. Ваша основна і єдина проблема на якій ви списуєте кошти і нічого не роблячи це житлово-комунальне господарство.

Чому у боржника КП Луцьктепло такі величезні зарплати більші ніж у вас. може він вам відкати дає то це не є благородним це ницо для людини з такими рівнями статків.
Відповісти
але, Миколо Ярославовичу, а Ваше Буратіно мішає нам на сонце дивитися ... Ви задумувалися про лучан тоді, коли погоджували своє будівництво?
Відповісти
Микола Ярославовичу, змініть команду і почніть більше спілкуватись з розумними людьми, а ще й хороша книга допомагає. Ви серйозно відстали від світу. Не можна будувати майбутнє на основі "красіво" і за гроші, є ще й поняття інші. Наприклад фахово і з душею.
Відповісти
Волинський щит, а Ви поговорите зі мною? Ніяк от розумну людину не можу знайти...
Відповісти
Наш мер все правильно каже.Згоден на 100% з тим,що у нас тільки критикувати вміють...Шиба був кращим? Як він не старався зробити місто "гарнішим" нічого не вийшло...Той міст хоча б на з/д вокзалі не зміг за 5 років побудувати! Романюк хороша,культурна людина! Він стараєтсья для міста!
Відповісти
А хіба Волинський щит, тобто Ігор Левчук, щось здатен зробити, крім критикувати. І що він може запропонувати?!
Відповісти
Романюк пiсля Шиби - це як лiкарня пiсля бомжатнику.

Це як порядний чоловiк пмсля алкаша.
Відповісти
Народився в Луцьку наприкiнцi 1960-х.
Мене влаштовуе цей мер.
Маю особистi рекомендацii про Романюка як Людину вiд моiх рiдних ще за часу його очолювання ЛКСМУ.
Відповісти
За кордоном - відкрив контейнер , він сам закривається ( механізм такий). Тож зробіть нормальні контейнери , вчасно їх звільняйте - за що платимо й так невідомо, послуг практично немає. А от українські бидляки, які гадять в тому місті , що живуть- теж в великій кількості на квадратний метр - але це може й протест, так як наші можновладці зробили вже свою Європу в своїх місцях проживання!!!
Відповісти
Тих контейнерів бридко торкатися. Їх хто-небудь миє? Не хочеться захворіти на гепатит. Адже фонтанчиків з водою, щоб помити руки,біля смітників немає. Тож не закривали і закривати не будемо. Вибачайте.
Відповісти
Двічі телефонував охороні, аби зробили зауваження, а сам не міг спуститися з владного олімпу ???
Відповісти
Останні новини
Міський голова ображається на лучан
08 жовтень, 2013, 17:29