Янукович нагородив ветерана з Волині

Янукович нагородив ветерана з Волині
Ветерана Великої Вітчизняної війни, Почесного громадянина Ковеля Миколу Корпачова нагороджено орденом «За заслуги» III ступеня.

Такої відзнаки його удостоєно Указом Президента України Віктора Януковича за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичного виховання молоді, багаторічну плідну громадську та професійну діяльність, – повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук, перебуваючи 8 жовтня у Ковелі, зустрівся з Миколою Корпачовим та вручив йому державну відзнаку.

«Це людина, яка навчила мене роботі з дітьми, коли я розпочав свою педагогічну діяльність. Мудрість, терпіння, толерантність – цього мене навчив саме він», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Микола Корпачов свого часу працював у Ковельській ЗОШ №7, і його завжди шанували учні та колеги. Також очолював Раду ветеранів війни, праці і Збройних сил Ковеля, понад 20 років є активістом ветеранського руху.

За сумлінну багаторічну працю нагороджений орденами «Вітчизняної війни» ІІ ступеня, «За мужність» І та ІІ ступенів, медалями «За відвагу», «За бойові заслуги». Усього має двадцять шість нагород. Орден «За заслуги» ІІІ ступеня – уже двадцять сьомий.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: нагорода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бибачаюсь.Але скільки чоловікові років. Як мінімум 84 має бути. Якщо на кінець війни 1945р. припало 16 років. А на фото людина років 73.Дай Бог здоров’я. Але ветеранів вже нажаль немає.
Відповісти
Незабаром виповнюється 88. Так написано.
Відповісти
Гаразд.
Відповісти