Волинські податківці поблажливі до підприємств з іноземним капіталом

Волинські податківці поблажливі до підприємств з іноземним капіталом
Протягом нинішнього року для перевірок не заплановане жодне з підприємств з іноземними інвестиціями на Волині.

Про це повідомили в управлінні податкового та митного аудиту головного управління Міндоходів у Волинській області.

«Волинські підприємства, в які вкладено іноземні інвестиції, працюють прозоро та з дотриманням норм національного податкового законодавства. Відтак, фахівці Міндоходів не турбують їх фінансові служби безпідставно», - розповіла заступник начальника ГУ Міндоходів у Волинській області Інна Степанюк.

Як зазначила посадовець, невтручання у діяльність сумлінного бізнесу – один із визначальних моментів у створенні привабливого інвестиційного клімату на території прикордонної Волині.

«Інвестори, котрі вклали кошти у волинські підприємства, розраховують на те, що в особі нашої держави отримають надійного і прогнозованого ділового партнера. Враховуючи європейські традиції відповідального ставлення до сплати податків, інвестори демонструють таку ж податкову поведінку в Україні. Ризикові операції, а тим більше схеми мінімізації для волинських підприємств з іноземним капіталом, як правило, не характерні», - зазначила Інна Степанюк.

Тенденцію до суттєвого скорочення кількості перевірок бізнесу на Волині фіксують уже три роки поспіль. Протягом дев’яти місяців 2013 року на Волині проведено 57 планових документальних перевірок. За такий же період торік податкові аудитори здійснили 142 планові перевірки суб’єктів підприємництва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: податки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські податківці поблажливі до підприємств з іноземним капіталом
09 жовтень, 2013, 09:27