Добкін пообіцяв фанам «три кільця оточення» біля стадіону

Добкін пообіцяв фанам «три кільця оточення» біля стадіону
Під час матчу відбіркового турніру ЧС-2014 Україна – Польща буде вжито безпрецедентних заходів безпеки.

По це заявив на зустрічі з представниками регіональних та районних ЗМІ голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, ‒ пише Українська правда.

Він нагадав: нещодавно йшлося про те, що цей матч може відбутися взагалі без уболівальників, але «завдяки злагодженій роботі ФФУ вболівальники зможуть бути присутніми на грі».

«Санкції не скасовані, але призупинені. Увага до підготовки та проведення матчу на стадіоні «Металіст» буде більш ніж пильною. Наше завдання – забезпечити проведення цього матчу на найвищому рівні, щоб жодні політичні моменти не втручалися в спортивну атмосферу», ‒ пообіцяв Добкін.

За словами губернатора, «вболівати за збірну можна і потрібно всіма дозволеними і доступними способами, але про заборонені транспаранти, расистські і фашистські гасла, піротехніку слід забути. Вони не мають з’явитися на стадіоні».

Добкін пообіцяв безпрецедентні заходи безпеки: «Ті, хто буде намагатися пронести на стадіон заборонені предмети – на матч допущені не будуть. Навколо стадіону буде організовано супровід і три кільця оточення. Останнє кільце безпеки буде знаходитися безпосередньо перед входом на стадіон».

«Харківський стадіон, вболівальники, можуть своєю спортивною поведінкою дати можливість реабілітуватися українському футболу і вболівальникам в очах FIFA», – резюмував губернатор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Добкін пообіцяв фанам «три кільця оточення» біля стадіону
09 жовтень, 2013, 18:36