У 2014-му обіцяють гроші на каналізацію у Вересневому і нові тролейбуси в Луцьку

У 2014-му обіцяють гроші на каналізацію у Вересневому і нові тролейбуси в Луцьку
Перебуваючи 9 жовтня у столичному відрядженні, голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук вирішив низку питань соціально-економічного розвитку регіону.

Також під час зустрічей із посадовцями з Адміністрації Президента України узгоджено кілька кадрових призначень керівників обласних та територіальних структур виконавчої влади, – повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

На зустрічі із Міністром фінансів України Юрієм Колобовим доведено до логічного завершення роботу, розпочату цьогоріч у вересні за дорученням Президента України Віктора Януковича – окремою субвенцією державного бюджету обласному бюджету у проекті головного фінансового документу країни 2014 року буде передбачено стартовий капітал для формування обласного лізингового фонду.

Його мета – пільгове кредитування на придбання сільськогосподарської техніки господарствами малого і середнього бізнесу, в тому числі – сільськогосподарськими кооперативами.

За два попередні тижні, реалізуючи завдання, заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк, фахівці профільних управлінь агропромислового розвитку та фінансів ОДА, розробили пакет документів – від положення про фонд до порядків використання коштів і звітності про їх рух, який отримав схвальні відгуки спеціалістів міністерства.

Крім того, відбулася робоча зустріч у віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула. Борис Клімчук доповів про серйозні наміри головних розпорядників бюджетних коштів області брати участь у здійсненні капітальних видатків понад обсяги, встановлені бюджетними призначеннями.

Сприяла зацікавленості місцевих бюджетів у запозиченнях під державні гарантії інформація про відповідні стимулюючі механізми, передбачені урядовою постановою №404, яку вчора оприлюднив на нараді у Ковелі директор державного підприємства «Центр розвитку державно-приватного партнерства» Євгеній Радченко. Свою зацікавленість у проектах уже заявили міські голови Ківерців, Ковеля, Нововолинська.

А проекти Луцької міської ради щодо каналізування мікрорайону «Вересневе» та оновлення рухомого складу Луцького підприємства електротранспорту уже заявлені до включення у загальнодержавний реєстр запозичень на 2014 рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А у 2015-му Клімчука мером
Відповісти
Цікаво, а "Нові тролейбуси" будуть новими чи знову куплять б\у в поляків???
Відповісти
Держава дає кредити тільки на нові вітчизняного виробництва. А "поляки" бралися за кошт ЛПЕ і місцевого бюджету.
Відповісти
Ну майстри видаляти коментарі! Навіщо тоді запитуєтє?
Відносно оновлення рухомого складу ЛПЕ в 2014р, ТО ПОЖИВЕМО-
ПОБАЧИМО! Луцький автозавод(по-старій назві)давно треба
завантажувати роботою по державній програмі, а то одні тільки
ЗАЯВИ ПРО ТЕ, ЩО ЗАВОД МАЄ ВЕЛИКИЙ ПОТЕНЦІАЛ!(слова ВІЛКУЛА).
Відповісти
Останні новини
У 2014-му обіцяють гроші на каналізацію у Вересневому і нові тролейбуси в Луцьку
10 жовтень, 2013, 09:37