Мер з Київщини на авто збив п'яну волинянку

Мер з Київщини на авто збив п'яну волинянку
Мер міста Буча на трасі Київ-Ковель збив своїм службовим автомобілем нетверезу жінку, яка є уродженкою Волині.

Міський голова Бучі Анатолій Федорук в Київській області збив жінку у межах міста, – пише Тиждень із посиланням на Сегодня.

За словами мера, він намагався загальмувати, але злегка зачепив потерпілу. Федорук розповів, що збита ним жінка – уродженка Волинської області, яка на момент аварії була у стані алкогольного сп'яніння.

«Можна навіть сказати, це жінка збила автомобіль мера. Вона переходила трасу Київ-Ковель в межах Бучі у невстановленому місці. Я повертався на своєму службовому Audi з міжвідомчої наради в прокуратурі. Жінка розповіла, що вона йшла до подруги на якесь свято», - розповів мер.

За його словами, після ДТП він вийшов з машини, викликав «швидку» і ДАІ. Федорук наголосив, що в лікарні жінці виділена окрема палата, у неї забої. У четвер, 10 жовтня, він планує її відвідати.

В обласному ДАІ підтвердити або спростувати тверезість жінки не змогли, посилаючись на те, що ще не готові результати експертизи. Втім правоохоронці підтвердили, що потерпіла вибігла на дорогу у невстановленому місці.

Як пише ТСН, жінка справді була нетверезою.

«Бариня переходить дорогу по діагоналі. Посеред дороги вона йшла й прикурювала цигарку. І в цей час він, намагаючись піти від неї праворуч, на тротуар вискочив, зачепив, і вона впала», - розповів свідок.

Цигарка та запальничка дійсно лежали на місці аварії неподалік машини та розбитого дзеркала, яким мер і зачепив жінку.

Постраждала потрапила до лікарні. Що саме сталося, вона не пам'ятає. Останнє, що пригадує – як ішла тротуаром. Далі – провалля в спогадах.

«Так, трошки», - відповіла вона на питання, чи вживала щось міцне перед ДТП.

Лікарі ж не сумніваються в тому, що зовсім не трошки. Кажуть, що потерпіла була добряче п'яною. Це навіть їй допомогло уникнути важких травм – медики тільки зашили подряпану потилицю.

«Під питанням струс у неї. Але це буде вирішуватися, коли вона протверезіє. Її життю нічого не загрожує крім того, що вона під дією алкоголю», - запевнив заступник головного лікаря Ірпінської центральної міської лікарні Володимир Левчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
при чому тут пяна чи ні, те місце чи ні, була б дозволена у нього швидкість, міг би і воратись з маневрами. А так мабуть летів на свому літаку ауді і береге не бачив.
Відповісти
А ти сядь за руль, і побачим як поведеш себе в аналогічній ситуації.
Це тобі не котів до фейсбуку фоткати, це, Паша, дорога
Відповісти
влучно.
правила дор.руху мають окремий розділ про права і обов'язки пішоходів.
1. Якщо в зоні видимості немає переходу або перехрестя, а дорога має не більше трьох смуг руху для обох його напрямків, дозволяється переходити її під прямим кутом до краю проїзної частини в місцях, де дорогу добре видно в обидва боки, і лише після того, як пішохід упевниться у відсутності небезпеки.
2. ПІД ПРЯМИМ КУТОМ!
3. п'яний пішохід не може адекватно " упевниться у відсутності небезпеки"!
Відповісти
Що Ви верзете? Шофер-мер взаглі молодець, грамотно уник НАЇЗДУ на жіночку, собі в збиток.


Відповісти
Ще варто вирахувати з цієї сволоти вартість розбитого дзеркала службової ауді.
Понапиваються, а потім збивають машини поважних слуг народу...
Відповісти