Наглядачі ліквідували наркотрафік Маневицької колонії

Наглядачі ліквідували наркотрафік Маневицької колонії
Оперативники Маневицької виправної колонії №42 відвернули спробу доставки засудженим наркотичної речовини – наглядачі заявляють, що ліквідували таємну схему переміщення наркотиків у колонію.

Як інформує управління Державної пенітенціарної служби у Волинській області, співробітники відомства разом із управління боротьби з незаконним обігом наркотиків на автобусній станції, що знаходиться неподалік від Маневицької виправної колонії, затримали наркокур’єра.

Під час обшуку в 21-річного волинянина вилучено пакунок із речовиною рослинного походження зеленого кольору. Згідно з результатами експертного дослідження, вказана речовина, вагою 17,88 грама, є наркотичним засобом «канабіс».

«У результаті вжитих заходів не допущено спробу доставки засудженим Маневицької виправної колонії №42 наркотичної речовини, а також перекрито канал її доставки до зони, що охороняється», - кажуть співробітники колонії.

Проти затриманого порушено кримінальну справу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто з працівників колонії її передавав, чому ніяких деталей по цій справі не має? сказала баба бабі - оце так називається.
Відповісти
Останні новини
Наглядачі ліквідували наркотрафік Маневицької колонії
23 лютий, 2012, 13:54