За бій із Кличком Льюїс хоче $100 млн

За бій із Кличком Льюїс хоче $100 млн
Британець Леннокс Льюїс (на фото) воліє битися з Володимиром Кличком, хоча російські промоутери пропонують організувати бій-реванш із Віталієм.

Колишній чемпіон світу у важкій вазі британець Леннокс Льюїс в інтерв'ю англійському виданню The Daily Mail розповів, що під час візиту до Москви йому запропонували гонорар у $50 млн за бій з одним із братів Кличків, – пише ТВі.

48-річний Льюїс перебував у Москві в якості гостя на поєдинку між росіянином Олександром Повєткіним і українцем Володимиром Кличком.

Британець не сказав, хто саме запропонував йому гроші. Льюїс розповів, що попросив подвоїти гонорар. Якщо сума буде збільшена до $100 млн, то він готовий вийти на ринг навесні 2014 року. Льюїс додав, що йому під силу повторити досягнення американця Джорджа Формана, який повернув собі звання чемпіона світу в 48 років.

Востаннє Льюїс виходив на ринг у червні 2003 року. Тоді в Лос-Анджелесі британець переміг Віталія Кличка. Після бою деякий час ходили розмови про реванш, але повторний поєдинок так і не відбувся. А в 2004 році Льюїс оголосив про завершення кар'єри.

The Daily Mail відзначає, що російські промоутери хочуть організувати бій-реванш між Льюїсом і Кличком-старшим. Однак сам британець заявив, що йому був би цікавішим поєдинок із Володимиром Кличком.

Якщо Льюїс отримає навіть $50 млн за бій, то цей гонорар стане рекордним в історії боксу. Чинний рекорд належить американцю Флойдові Мейвезеру, який за поєдинок з мексиканцем Саулом Альваресом 2013 року заробив $41,5 млн.

За свою кар'єру Леннокс Льюїс провів 44 бої, вигравши 41 (32 – нокаутом). Двічі британець опинявся в ролі переможеного, а ще один поєдинок завершився нічиєю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за лу пу йому коня рокосовського, а не 100 млн баксів
Відповісти
Останні новини
За бій із Кличком Льюїс хоче $100 млн
10 жовтень, 2013, 13:53