На Волині листоношам дали велосипеди

На Волині листоношам дали велосипеди
Листоноші Волині отримали нові велосипеди: новий транспорт їм вручили з нагоди Всесвітнього дня пошти, який відзначали 9 жовтня.

25 велосипедів отримали листоноші Луцького, Рожищенського, Локачинського, Турійського та Горохівського районів, повідомили у прес-службі народного депутата України Сергія Мартиняка.

Подарунки листоношам передали під час урочистостей з приводу професійного свята у центральних поштового зв’язку Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта».



Велосипеди дісталися листоношам він Волинського обласного благодійного фонду Сергія Мартиняка «Європейський вектор», йдеться у повідомленні.

Довідка

Всесвітній день пошти відзначають щорічно 9 жовтня. Це одне зі свят, які були засновані з ініціативи Організації Об’єднаних Націй. Рішення про заснування Всесвітнього дня пошти було прийняте на конгресі Всесвітнього поштового союзу в 1969 році.

Дату 9 жовтня вибрали для свята тому, що цього дня у 1874 році був підписаний Бернський договір. Тоді в Швейцарії зібралися представники 22 країн, які в результаті заснували Генеральний поштовий союз. Ця організація і стала прототипом Всесвітнього поштового союзу. На сьогоднішній день її членами є 189 держав усього світу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волиньпости продалися Мартиняку, того й зірочок не ставлять, а їм за те кожному журналісту по лісапєду дадуть, щоб писали про благородного Мартиняка
Відповісти
Останні новини
На Волині листоношам дали велосипеди
10 жовтень, 2013, 14:37