Екс-голову Луцької райради знову судитимуть

Екс-голову Луцької райради знову судитимуть
Апеляційний суд Волині 10 жовтня скасував рішення Луцького міськрайонного суду про скасування постанови про відмову у порушенні кримінальної справи проти колишнього голови Луцької райради Богдана Пруса.

Справу скерували на новий судовий розгляд, ‒ пише IA ZIK.

За словами Пруса, ще 8 листопада 2007 року слідчий прокуратури Луцького району відмовив у порушенні кримінальної справи щодо нього та двох інших громадян. «Відповідна постанова про відмову була в прокуратурі Луцького району. Незважаючи на те, що така постанова існувала, проти мене була порушена кримінальна справа прокурором області Гілем, і були судові засідання, безліч судових засідань. Справа затягнулася на два з половиною роки. А, відповідно до Кримінального кодексу України, стаття 6 – обставини, що виключають провадження у кримінальній справі ‒ пункти 10 та 11: не могла бути проти мене кримінальна справа, адже була ця постанова про відмову. Тепер виходить, що всі слідчі дії незаконні», – стверджує Прус.

Екс-голова районної ради переконує: «Лише тепер прокуратура звернулася спочатку в міськрайонний суд про скасування своєї ж постанови шестирічної давності. Міськрайонний суд задовольнив спочатку позов. Але Апеляційний суд скасував рішення міськрайонного суду і відправив справу назад. Але головне те, що прокуратура сама підтвердила факт своїх незаконних дій».

Як відомо, міськрайонний суд визнав Пруса винним у службовому підробленні та привласненні бюджетних коштів. Однак Апеляційний суд Волині 5 березня скасував цей вирок та направив справу на новий судовий розгляд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Суши сухарі, прусяра...
Відповісти
Фу, який неприємний тип. Хижий. Галичани усі такі. Пиха, гонор, завищена самооцінка. Вивів мозолі на руках і думав, що вічно буде начальником.
Відповісти
є за що сидіти,є.
Відповісти
Це креатура колишнього нардепа-бютівця "діда" Кирильчука . Це він поставив пруса на цю посаду , але потім його підставив . Кирильчук десь зараз сидить в теплі , чухаючи пузо , а Прус сушить сухарі ..Наворочав Кирильчук тут з БЮТом на Волині , саме ізза нього тут БЮТ зараз і є таким болотом із лайна
Відповісти
за ним давно тюряга плаче.
Відповісти
Сидячи на нарах,хай згадає,ЯК "ДОПОМІГ" моїм онукам,що вони стали тепер БЕЗХАТЧЕНКАМИ...ПУСТЬ БОГ ДАСТ ТЕБЕ ВДВОЙНЕ ТОГО, ЧТО ТЫ ЖЕЛАЕШЬ МНЕ!!!Коли його онуки будуть в тому ж становищі,що і наші - ХАЙ прус ЗГАДАЄ ПРО ЦЕ!!!!!!
Відповісти
Щось багато дописувачів нари і тюрму згадують... Видно самі на них побували....
Відповісти
Останні новини
Екс-голову Луцької райради знову судитимуть
10 жовтень, 2013, 16:58