Депутати перевірили, як Луцьк готується до зими. ФОТО

Депутати перевірили, як Луцьк готується до зими. ФОТО
Луцьким депутатам показали, як місто готується до осінньо-зимового сезону.

У четвер, 10 жовтня, депутати Євген Ткачук, Любов Серба, Роман Романюк, Артур Василевський, Олег Чернецький, Іван Корчук та Тетяна Дементьєва побували на підприємстві «Луцькспецкомунтранс» і оглянули котельню ДКП «Луцьктепло» на вулиці Боженка, – пише сайт Луцькради.

Першим об’єктом було комунальне підприємство «Луцькспецкомунтранс». Директор підприємства Валерій Кузьмич поінформував присутніх про готовність його підприємства до роботи в осінньо-зимовий період.

Він повідомив, що підприємство має 17 одиниць техніки для прибирання вулиць міста від снігу. У цьому році було придбано один спеціалізований автомобіль. Якщо вдасться, то до кінця року куплять ще й автогрейдер.

Також Валерій Кузьмич зауважив, що вже укладені договори з приватними підприємствами, які у разі потреби нададуть свою техніку для розчистки вулиць.

Для посипання вулиць і тротуарів міста уже заготовлено близько 2,5 тисяч тон щебенево-соляної та 4 тисячі тон піщано-соляної сумішей. Однак ці запаси ще поповнюватимуться.

За словами Валерія Кузьмича, підприємство повністю готове до роботи, уся техніка справна.

Потому депутати ознайомилися з роботою котельні ДКП «Луцьктепло», що на вулиці Боженка. Ця котельня забезпечує теплоносієм мешканців мікрорайону ЛПЗ та розташовані тут підприємства.

Заступник головного інженера ДКП «Луцьктепло» Володимир Біньковський зауважив, що у міжопалювальний період проведено ремонтні роботи на усіх котельнях міста. Також проводилася заміна та ремонт мереж.

За його словами, здійснено і промивку систем. Він зауважив, що мережі зношені і потребують заміни, однак коштів на це не вистачає. Відбувається поступовий ремонт мереж. Цьогоріч було замінено близько 3,5 км. За його словами, заміна одного метра труби вартує майже 1500 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одни какие то бомжи, извините, тоесть депутаты.
Відповісти
ГОТУЙСЯ НЕ ГОТУЙСЯ ПРИЙДЕ ВСИПЕ СНІГ І СКАЖУТЬ -"НУ ЦЕ Ж ЗИМА ВІД ТАКОГО НІХТО НЕ ЗАСТРАХОВАНИЙ"
Відповісти
Молодці! А тепер пройдіться і перевірте чи всі каналізаційні люки закриті, чи взагалі вони є. Але за сніг доведеться відповісти. Якщо буде так, як було минулої зими, то ваші імена буде увіковічено на всіх зупинках
Відповісти