Луцька мерія відкриє інтернет-приймальню

Луцька мерія відкриє інтернет-приймальню
Аби краще і оперативніше реагувати на звернення громадян, у Луцькій міській раді створять інтернет-приймальню.

Про це йдеться в розпорядженні луцького міського голови Миколи Романюка.

«З метою спрощення доступу суб’єктів звернень до інформації про діяльність органів та посадових осіб місцевого самоврядування, впровадження елементів електронного врядування в діяльність міської ради, керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації», «Про Національну програму інформатизації», розпорядження Кабінету Міністрів України від 13.12.2010 №2250-р «Про схвалення Концепції розвитку електронного урядування в Україні» затвердити Положення про інтернет-приймальню Луцької міської ради», ‒ зазначається в документі.

Відповідно до розпорядження, «курувати» інтернет-приймальню буде департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку». Саме там забезпечуватимуть адміністрування сайту та здійснюватимуть контроль за підготовкою відповідей на електронні звернення.

Керівники виконавчих органів міської ради повинні до 15 жовтня спільно з відділом програмно-комп’ютерного забезпечення визначити та надати у відділ звернень громадян ЦНАПу електронну адресу виконавчого органу для роботи з електронними зверненнями, а також забезпечити належний розгляд електронних звернень.

Технічну підтримку функціонування інтернет-приймальні Луцької міської ради здійснюватиме відділ програмно-комп’ютерного забезпечення міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А скільки десятків тисяч бюджетних гривень витратять на задумку?
Відповісти
"«курувати» інтернет-приймальню буде департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку»" "та надати у відділ звернень громадян ЦНАПу електронну адресу виконавчого органу для роботи з електронними зверненнями, а також забезпечити належний розгляд електронних звернень"
Хтось щось зрозумів ?
Так хто і що буде робити? Центр чи не центр?
Відповісти
прикольно 17 жовтня, 11:42
майже Європа
Відповісти
0 ага Європа 17 жовтня, 12:01
У Європі ти прийшом проблему виклав і пішов. А через там пару днів тобі усе зробили.
А це великий кабінет консультантів які правда розкажуть тобі які треба документи зібрати і куди для цього піти бо лише тоді мої документи прийняли і вирішили, може, позитивно.
І яка різниця між тим, що було? Як бігали по кабінетах так і бігаємо. От якби я прийшла з проханням мене вислухали і замість мене самі побігали по своїх поверхах, а я лише прийшла за готовим тоді це Європа.
А після збирання всіх паперів я і сама такі консультації можу робити. от я і такі як я Європа бо для своєї мами все оббігала, все взнала і все зробила, а вона сиділа дома і поняття не мала по клопоти. Отак пане мер треба щоб працювали а не ганяли по усіх кабінетах.
Відповісти
Відповісти
Останні новини
Луцька мерія відкриє інтернет-приймальню
11 жовтень, 2013, 16:11