Подробиці загибелі луцької школярки

Подробиці загибелі луцької школярки
Луцька школярка, яка загинула у Карпатах, навчалася у НВК № 24 міста.

Вона була ученицею 9-го класу, ‒ повідомляє Волинська газета.

Нагадаємо, 12 жовтня дівчинка із Луцька впала у річку Прут. Врятувати її не вдалося. Трагедія трапилася близько 13:00 неподалік водоспаду «Пробій», що у місті Яремче Івано-Франківської області.

Група школярів із 24 луцької школи поїхали на екскурсію у Карпати. 15-х учнів супроводжували двоє вчителів та представник батьківського комітету.

У Яремчі діти дивилися на гірську річку, далі мали оглядати ярмарок. Коли група вже збиралася йти, двоє хлопчаків та одна з дівчаток узялися фотографуватися. Дівчинка підійшла надто близько до води, стала на камінь, послизнулася й впала у річку. І хоча, як розповідають очевидці, її намагалися витягти, та течія річки була надто швидка.

Знайшли тіло 14-річної лучанки лише о 18:12. Від місця трагедії течія віднесла його на відстань до 40 м. Як повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій, водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення Івано-Франківської області, витягли тіло дівчини з 10-ти метрової глибини.

Луцький міський голова Микола Романюк на власній сторінці у Facebook написав: «Сьогодні сталася трагедія. Під час екскурсії в Яремче і фотографування біля водоспаду в річку впала одна з учениць шкіл нашого міста. На жаль спасти її не вдалося. Дівчинка загинула. Мною проведено необхідні заходи по доставці тіла до Луцька та буде надана допомога батькам. Висловлюю співчуття батькам та родині».

Тіло загиблої дівчинки 13 жовтня доправили додому. Її ховатимуть сьогодні, 14 жовтня, після обіду. Вона навчалася у 9-му класі й зростала у багатодітній родині, де окрім покійної виховується ще семеро діток. Станом на учора решта школярів, що поїхали на екскурсію в Карпати, до Луцька ще не прибули.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"2 жовтня дівчинка із Луцька впала у річку Прут." Хіба не 12 жовтня?
Відповісти