Волинський нардеп хоче ще одне державне свято

Волинський нардеп хоче ще одне державне свято
Червоно-чорні знамена УПА майорітимуть 14 жовтня на кожній державній установі від Львова до Луганська поруч з синьо-жовтим прапором, а у Києві буде споруджено пантеон борців за Україну, ‒ переконаний нардеп-свободівець Анатолій Вітів.

Про це він заявив під час віча в урочищі Вовчак Турійського району Волині 13 жовтня 2013 року, ‒ повідомляють у прес-службі партії.

«11 жовтня 2013 року трапилася історична подія: вперше в стінах українського парламенту з’явилося червоно-чорне знамено – прапор нашої визвольної боротьби, прапор боротьби ОУН-УПА. І комуністи та «регіонали», як та саранча, шугонули від нього. Вони просто злякалися знамена нашої боротьби. Це й не дивно, адже при владі в нас перебувають нащадки тих, хто боровся проти незалежності України. День утворення УПА досі не відзначається на державному рівні. Саме цим можна пояснити те, що «регіонали» та комуністи спільно залишили сесійну залу парламенту нібито на знак протесту проти червоно-чорного прапору», ‒ переконує Вітів.

Проте, за словами Вітіва, цей протест був проти вшанування борців за волю України. «Для них подвигу УПА не існує. У комуністів та «регіоналів» знамено, під яким воювали і гинули українські герої, проливаючи кров за Україну, викликає лише ненависть та відразу! Але тепер ми знаємо, чого вони бояться. Як священики кадилом нечисту силу виганяють, так і ми будемо гнати комуно-олігархів та українофобів українофобів цим прапором! Бо хіба така влада може збудувати нам могутню, заможну Українську державу, якщо її суть є ворожою до всього українського?» – зазначив у виступі Анатолій Вітів.

Свободівець висловив переконання, що вже найближчим часом день заснування УПА буде офіційним державним святом. «Також ми приймемо закон про ліквідацію усіх символів окупаційного минулого. І тоді пам’ятники Лєніну і іншим окупантам України, а також вулиці, названі на честь загарбників і поневолювачів української нації, назавжди зникнуть з нашої території. А у Києві постане пантеон борцям за волю України. Бо лише народ, свідомість якого вільна від колоніальної залежності, здатний побудувати багату державу і реалізувати свою місію та потенціал. Духовне рабство і гідне життя несумісні», – підсумував народний обранець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маразм крепчал...
Відповісти
Всі маразматики з такою формою прізищ і з таким зморщеним лобом, понаїхали з Галичини паршиві і дурнуваті лемки і галасують!
Відповісти
а ти на себе в дзеркало дивилась?Яке ти маєш моральне право ображати старшу людину взагалі і що ти, особисто, зробила для українського народу?Тільки сидіти і строчити всяку хєрню навчилась..
Відповісти
Чемодан - вокзал - Россия, таким як ти тут не місце в нашій неньці Україні.Ганьба
Відповісти
Я знаю одну товсту дурепу з Турки з Львівської області, в неї такий самий зморщений лоб, як у Вітіва і її батько ще й зараз спить з сокирою під подушкою, хоть син в нього працює в Ужгороді прокурором! То хіба ж вони не маразматики!?!
Відповісти
З Турки той дід точно маразматик
Відповісти
"Свободівець висловив переконання, що вже найближчим часом день заснування УПА буде офіційним державним святом". І життя Українців відразу ж покращеться!
Відповісти
Останні новини
Волинський нардеп хоче ще одне державне свято
14 жовтень, 2013, 12:41