Луцькі ветерани грали футбол із білорусами

Луцькі ветерани грали футбол із білорусами
У рамках угоди про співробітництво і обмін делегацій міст-партнерів Луцька і Бреста спортивна делегація ветеранів футболу міста за запрошенням брестського районного об’єднання «Футбольний клуб «Адамс» побувала у Бресті.

Під час візиту на стадіоні обласного спортивного комплексу «Брестський» відбулася міжнародна матчева зустріч з футболу між ветеранами Луцька і Бреста, - повідомили у прес-службі мерії.

Гра проходила на зустрічних курсах. Перший тайм закінчився з рахунком 1:1. Основні події розгорнулися у другому таймі. Лучани перші пропустили гол у свої ворота і змушені були відігруватися. У підсумку, як і в поєдинку у Луцьку, який відбувся на стадіоні «Авангард» у День міста, перемогу з рахунком 4:2 святкували брестські ветерани. Голами у команді Луцька відзначилися Валентин Дячук і Юрій Ващук. Валентина Дячука, на думку організаторів матчу, також визнано кращим гравцем у луцькій команді.

Незважаючи на результат, всі учасники матчу залишились задоволеними і висловили бажання підтримувати дружні спортивні зв’язки між містами-партнерами в майбутньому. Адже футбол для ветеранів, якому вони присвятили свою молодість, - це пропаганда здорового способу життя серед молоді, продовження активних занять улюбленим видом спорту і можливість нових зустрічей та спілкувань з давніми друзями.

Луцькі спортсмени мали можливість на екскурсії ознайомитися з містом, його спортивними об’єктами, а також побували у Брестській фортеці, - йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажимо так. Це юні ветерани, коли ми закінчували, вони тілько починали грати...
Відповісти
Останні новини
Луцькі ветерани грали футбол із білорусами
14 жовтень, 2013, 14:59