У волинському селі будуватимуть нову школу

У волинському селі будуватимуть нову школу
У селі Оленине Камінь-Каширського району 14 жовтня відбулося урочисте закладання капсули на місці будівництва нової школи І-ІІ ступенів.

На свято до Олениного завітали голова облдержадміністрації Борис Клімчук та голова Камінь-Каширської РДА Іван Вовк, - повідомили у прес-службі ОДА.

Майбутня ЗОШ запланована на 220 учнів, її загальна кошторисна вартість – понад 18 млн грн.

Як повідомив голова облдержадміністрації, цьогоріч вже виділено 700 тис. грн для проведення робіт нульового циклу. Термін здачі об’єкту в експлуатацію – 2015 рік.

Будівництво школи вестиметься з використанням сучасних енергозберігаючих технологій, для учнів також облаштують просторий спортзал та їдальню.

«Демографічна ситуація у Камінь-Каширському районі дуже хороша, дітей багато, їм потрібна якісна освіта в хороших умовах. Держава піклується про це: завершується будівництво школи у селі Житнівка, наступної весни розпочнеться зведення ЗОШ у Осівцях. Незабаром запрацює і дитсадок у Бузаках. Як бачите, упродовж останніх років зроблено багато, і плани на майбутнє не менші», - наголосив Борис Клімчук.

Також голова ОДА, з огляду на наближення зими, дав доручення голові Камінь-Каширської РДА Івану Вовку завершити у районі облаштування теплих санвузлів в школах і контролювати системи опалення, в тому числі перехід на нові твердопаливні котли.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У волинському селі будуватимуть нову школу
15 жовтень, 2013, 08:10