Опитування: скільки українців не люблять Януковича

Опитування: скільки українців не люблять Януковича
Понад 65 % українців негативно ставляться до президента України Віктора Януковича як до політика.

Про це свідчать дані соціологічного дослідження, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова з 30 вересня по 8 жовтня 2013 року, - передає Інтерфакс-Україна.

Згідно з результатами, 65,4 % респондентів переважно негативно й цілком негативно ставляться до Януковича. 27,4 % оцінюють його цілком позитивно або переважно позитивно, 0,2 % не знають такого політика, а 7 % опитаних сказали, що на це запитання складно відповісти.

66,8 % респондентів відповіли, що здебільшого негативно й цілком негативно ставляться до прем'єр-міністра України Миколи Азарова, 24 % ставляться до нього цілком позитивно або переважно позитивно, 8,5 % респондентів не змогли відповісти на запитання, а 0,7 % не знають такого політика.

83,6 % переважно негативно й цілком негативно ставляться до колишнього президента України Віктора Ющенка, 7,8 % ставляться до нього цілком позитивно або переважно позитивно, 8,3 % респондентів не змогли відповісти на це запитання і 0,3 % не знають такого політика.

Рейтинг лідера фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка: переважно негативно й цілком негативно до нього ставляться 54,7 % респондентів, цілком позитивно й переважно позитивно – 34,9 %, 0,7 % не знають Яценюка, а 9,7 % не змогли відповісти на запитання.

57,9 % респондентів негативно ставляться до такого політика як колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, 31,4 % ставляться до Тимошенко цілком позитивно або здебільшого позитивно, 10,5 % респондентів не змогли відповісти на запитання і 0,5 % не знають такого політика.

Під час дослідження було опитано 2010 респондентів віком від 18 років у всіх областях України, Києві й Автономній Республіці Крим. Похибка вибірки не перевищує 3,35 %, - йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ніколи він мені не подобався!
не разу не голосував за нього і не продав би свій голос!!!
Відповісти
Напевно в Луцьку таке дослідження не прводили...Зразу все місто відмітили "проти Яника"
Відповісти
Останні новини
Опитування: скільки українців не люблять Януковича
15 жовтень, 2013, 08:21