МВС Росії назвало ім'я ймовірного вбивці, через якого почалися масові погроми в Москві

МВС Росії назвало ім'я ймовірного вбивці, через якого почалися масові погроми в Москві
Міністерство внутрішніх справ Росії у вівторок, 15 жовтня, опублікувало дані про ймовірного вбивцю жителя Бірюльово Єгора Щербакова.

Злочинцем може бути Архан Зейналов, - повідомляє Кореспондент.

Як пишуть у соціальних мережах, підозрюваному 26 років, він уродженець Баку. Інтернет-користувачі також почали поширювати фото ймовірного вбивці. На одному з них Зейналов перебуває на овочевій базі, з якої почалися масові погроми в Москві.

Власник квартири, де Зейналов орендував кімнату, і його сусіди розповіли, як зрозуміли, що саме він причетний до трагедії. За їхніми словами, побачивши в інтернеті відео з місця злочину, вони жартома запитали Архана, чи не він це. Чоловік посміявся і зник у своїй кімнаті. Через деякий час Зейналов вийшов і сказав, що збирається в магазин і після цього в квартирі не з'являвся.

Коли Зейналов пішов, його сусіди знайшли в інтернеті відео кращої якості, в якому змогли точно розпізнати свого знайомого. Після цього вони відразу ж викликали поліцію і розповіли про те, що трапилося. Як зазначається, це сталося 14 жовтня близько 10 вечора.

Тим часом, МВС Росії заявило, що вбивство Щербакова, яке зумовило масові заворушення в Москві, буде розкрито в найкоротші терміни.

Як відомо, в ніч на четвер, 10 жовтня, у московському районі Західне Бірюльово невідомий зарізав хлопця Єгора Щербакова на очах у його дівчини, після чого втік. У суботу ввечері і в неділю, 12-13 жовтня, сотні жителів району вийшли на вулиці і, вимагаючи знайти вбивцю, влаштували масові погроми і вступили у зіткнення з поліцейськими.

За останніми даними, кількість затриманих мітингувальників склала близько 380 осіб. При цьому шестеро правоохоронців звернулися по допомогу до медиків, є госпіталізовані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Росія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
невже росія прокидається?
це мало статись 10 років назад, терплячі вони.
а ми взагалі шмаркачі.
Відповісти
нет, они идут все дальше и дальше во тьму.
интересно, кого они будут во всем обвинять, если у них "черных" всех вывезти. нас, наверно, баб и хохлов.
и вроде на месте одного из разгромленных объектов под шумов что-то торгово-развлекательное уже возводят. что и требовалось доказать.
Відповісти
В Москві скоро білих не залишиться ,чурки окуповують іі великими темпами ,от прихильникам ТС треба було б задуматись ,чи хочуть вони такоі долі для Украіни,особливо тим недобитим комуністикам ,які на кожному кроці пророкують нам крах без рашки.
Відповісти
у нас в Рожище мэр азербайджанец.
СШ № 5 - на очень большой процент ученики - выходцы с Кавказа.
и ни у кого, ттт, никаких проблем.
в Москве пусть пеняют на себя, болваны.
Відповісти
Останні новини
МВС Росії назвало ім'я ймовірного вбивці, через якого почалися масові погроми в Москві
15 жовтень, 2013, 11:30