«УДАР» ‒ «за» відновлення соціальної справедливості*

 «УДАР» ‒ «за» відновлення соціальної справедливості*
Про соціальну справедливість в пенсійному забезпеченні говорили під час прес-конференції із головою виконкому, заступником голови Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Ігорем Алєксєєвим.

Захід відбувся 15 жовтня, ‒ повідомляють у прес-службі партії.

10 січня 2013 року було зареєстровано законопроект фракції «УДАР» «Про внесення змін до деяких законів України (щодо дотримання принципу соціальної справедливості в пенсійному забезпеченні)».

Як зазначили на заході, до такого кроку УДАРників спонукала надзвичайна несправедливість пенсійного забезпечення в Україні: влада підняла пенсійний вік в Україні; разом із тим пенсії так і залишились мізерними (для прикладу: пенсії чиновників у 15 разів перевищують пенсії простих громадян).

На думку УДАРівців, така несправедлива пенсійна система не має права на подальше існування. Тому, партія «УДАР» вирішила зробити перший крок до встановлення соціальної справедливості і пропонує почати перехід на єдині принципи нарахування виплат з пенсій народних депутатів України, Президента України, членів Кабінету Міністрів України та інших чиновників. Цей законопроект був підтриманий та рекомендований до схвалення профільним комітетом Верховної Ради у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів.

У середу, 9 жовтня, Верховна Рада України могла прийняти правильне рішення щодо скасування несправедливої пенсійної системи для чиновників. На жаль, цього не сталося через деструктивну позицію провладної партії та деяких мажоритарників.

«Негативне голосування за законопроект, внесений фракцією «УДАР Віталія Кличка» нас не зупинить. Найближчим часом ми повторно зареєструємо новий законопроект щодо соціальної справедливості в пенсійному забезпеченні та встановлення єдиних принципів нарахування пенсій», - зазначив Голова виконкому партії у Волинській області Ігор Алєксєєв.

Політик наголосив, що «УДАР» буде виносити даний законопроект на розгляд до того часу, поки Верховна Рада України не проголосує за ліквідацію системи спецпенсій для Президента, членів Уряду, народних депутатів та інших високопосадовців.

«Запровадження єдиного принципу нарахування пенсій ‒ основний пункт передвиборчої програми партії «УДАР». Ми обіцяли виборцям вирішити питання справедливості у пенсійному забезпеченні, і ми виконуємо це», ‒ додав Ігор Алєксєєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: УДАР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
НУ ось хоч один з керівників Волинських партій захищає на ділі бідних пенсіонерів!
Дякуємо за добрі слова і побажання. І бажаємо й Вам всіляких успіхів.
Відповісти
Ігор,сам писав коментар ?
Відповісти
Самі собі писали коментарі тільки БЮТівці.
Відповісти
Правильно молодець Ігор відпрацьовуєш свої кошти в повному обємі, лише не забувай люди все розуміють хто ти і звідки ти виліз. Думаю правий сектор візьметься і за таких як ти трішечки пізніше. У владі не місце політичним повіям!
Відповісти