Ігор Палиця найгірше голосує за євроінтеграційні закони, - експерт

Народний депутат Ігор Палиця серед волинських нардепів підтримав найменше євроінтеграційних законів.

Про це розповів експерт громадської мережі ОПОРА Роман Мартин у Луцьку в середу, 16 жовтня.

«Найменше євроінтеграційних законів підтримав позафракційний депутат Ігор Палиця. Він проголосував за шість законів. Ще шість разів, коли голосувалися євроінтеграційні закони, його не було», - зазначив Роман Мартин.

До списку так званих євроінтеграційних законів експерти ОПОРИ зарахували 12 законів. Ці закони спрямовані на пристосування українського законодавства до стандартів ЄС.

Мартин розповів: інші мажоритарники від Волині більш активно підтримують закон, необхідні для підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом. Так, Євген Мельник, Сергій Мартиняк та Ігор Єремєєв підтримали 11 законопроектів. Степан Івахів голосував «за» 10 разів.

Серед депутатських фракцій у Верховній Раді найгірше ці закони підтримують комуністи. Так, КПУ проголосувала за 8 з них, хоча активно виступає проти євроінтеграції України. Батьківщина та УДАР не підтримали 2 законопроекти, ВО «Свобода» проголосувала «за» 11 разів. Одностайно підтримали всі євроінтеграційні законопроекти Партія регіонів та деякі позафракційні депутати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нехай краще розповість, як голова місцевої опори Шелеп був довіреною особою на виборах...декларуючи свою незалежність...
Відповісти
Шелеп то відома продажна шкура...
Відповісти
шановна редакція! невже крім Палиці, немає про кого писати. Озирніться навкруги...Руїна тотальна...А ви все про одне...Свідомо жодного матеріалу про Клімчука, Башкаленка...Ви їхні поплічники? Чи таки - цинічні брехуни?
Відповісти
Так інші люди, фінансують Волиньпост, то про них і бояться писати, а Палиця не фінансує цей дитячий сайт, того й наїжджають на нього.
Відповісти
Жидівська в тебе логіка!
Відповісти
говоріть говоріть, клав я на вас всіх, все-одно куплю вас або накажу, бо я Палиця а не якась там патичка!
Відповісти
Так ведь оно и не удивительно - ЛЮБАЯ интеграция конкуренция - таким бизнесменам как Палица экономически не выгодна - усиление конкуренции и прозрачность в бизнесе, а привыкшим всё "рЕшать" и "пилить" бюджет, кидая иногда подачки гоям - это не по нутру.
Відповісти
Не бачу логiки. Евроiнтеграцiя Палицi непотрiбна ,бо вiн бiзнесмен, а Еремееву i Компанiя потрiбна, бо вони хто? Явно заказ проти Палицi.Волиньпост - встидно!!!
Відповісти
А НЕпочасна громадянка Волині інородний депутат Ващук не голосує за євроінтеграцію. Ганьба!!!!!
Відповісти
Вона голосує за усі євроінтеграційні закони
Відповісти
Їжте тепер шановнф лучани... всі хто голосував за цього бандюка.
Відповісти
Останні новини
Ігор Палиця найгірше голосує за євроінтеграційні закони, - експерт
16 жовтень, 2013, 12:57