У Луцькраді зняли рекламний ролик центру адмінпослуг. ВІДЕО

У Луцькраді зняли рекламний ролик центру адмінпослуг. ВІДЕО
Рекламний ролик Центру надання адміністративних послуг виготовили у Луцькій міській раді.

У ролику знався і луцький мер Миколи Романюк.

«ЦНАП створений для зручності лучан в користуванні тими послугами, які надає сьогодні міська влада, обласна, центральні органи виконавчої влади. І, прийшовши в це приміщення, ви зможете отримати на сьогоднішній день понад 200 послуг», ‒ говорить у вступному слові Романюк.

Далі ‒ перелік тих послуг, які на сьогодні здійснює установа: будь-які дії з землею та майном; реєстрація опіки; реєстрація у дошкільні навчальні заклади; там можна виконати всі дозвільні процедури на Волині; отримати проїзний документ дитини, довідку про реєстрацію особи; дізнатися про послуги з підприємництва та реклами.

«У подальшому ми будемо працювати над тим, щоб в цьому приміщенні було сконцентровано максимум або ж навіть всі послуги, які сьогодні надаються для людей», ‒ розповідає про плани на майбутнє міський голова.

Центр надає 225 адміністративних послуг. Консультанти завжди підкажуть коли і до кого звернутися з певним питанням, ‒ переконують у ролику.

Варто зауважити, що Микола Романюк на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook зазначив, що відтепер лучани зможуть тут оформити та отримати паспорт громадянина України.

«Продовжуємо збільшувати кількість послуг, які надаються в Центрі надання адміністративних послуг для лучан. Окрім видачі довідки щодо реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання фізичної особи; довідки третій особі щодо реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання фізичної особи та видачі проїзного документа дитини, які надавалися у ЦНАПі й раніше, відтепер лучани зможуть тут оформити та отримати паспорт громадянина України або ж вклеїти до паспорта громадянина України фотокартки при досягненні 25- і 45-річного віку», ‒ пише мер.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
майже Європа
Відповісти
У Європі ти прийшом проблему виклав і пішов. А через там пару днів тобі усе зробили.
А це великий кабінет консультантів які правда розкажуть тобі які треба документи зібрати і куди для цього піти бо лише тоді мої документи прийняли і вирішили, може, позитивно.
І яка різниця між тим, що було? Як бігали по кабінетах так і бігаємо. От якби я прийшла з проханням мене вислухали і замість мене самі побігали по своїх поверхах, а я лише прийшла за готовим тоді це Європа.
А після збирання всіх паперів я і сама такі консультації можу робити. от я і такі як я Європа бо для своєї мами все оббігала, все взнала і все зробила, а вона сиділа дома і поняття не мала по клопоти. Отак пане мер треба щоб працювали а не ганяли по усіх кабінетах.
Відповісти
Останні новини
У Луцькраді зняли рекламний ролик центру адмінпослуг. ВІДЕО
16 жовтень, 2013, 17:26