У «Батьківщині» кажуть, що Грицюк має найбільші шанси перемогти у Луцьку

У «Батьківщині» кажуть, що Грицюк має найбільші шанси перемогти у Луцьку
Від міста Луцька по мажоритарному виборчому округу балотуватиметься голова волинськго осередку партії «Батьківщина» Анатолій Грицюк, - припускає депутат Луцької міської ради Юрій Корольчук.

Про це голова фракції ВО «Батьківщина» у Луцькій міській раді Корольчук розповів у інтерв’ю виданню Під прицілом.

«Я чув багато прізвищ», - сказав Корольчук у відповідь на запитання про те, хто хоче балотуватись до Верховної Ради від конкретних округів Волині?

«Було дуже на слуху питання про те, що Пустовіт Григорій Олександрович претендує на те, щоб проходити по Луцькому виборчому округу. І про Свириду розмови велися. Я чув і інші варіанти, що від «Батьківщини» будуть висувати кандидата, який поки що не належить до жодної партії», – сказав Корольчук.

«Тому я думаю, що буде все-таки Грицюк балотуватися від міста Луцька як мажоритарний кандидат у депутати. Мені здається, що це вірний вибір, бо він все-таки має найбільші шанси сьогодні. Таку думку не всі розділяють, але я чогось впевнений, що він матиме широку підтримку», - сказав голова фракції «Батьківщини» у Луцькраді.

Окрім того, Корольчук заявив, що «не дуже вірить» у те, що опозиція затвердить єдиний список мажоритарних кандидатів.
«Я в це все не дуже вірю. Я знаю Канівські угоди. які підписали кандидати в президенти. Скріпили їх мало не кров'ю і наступного дня почали один одного «мочити» і нічого з того не вийшло», - зауважив депутат.

«Принцип, де два українця, там три гетьмани, буде діяти. Дуже важко буде домовитися», - додав він.

Нагадаємо, 9 лютого у Луцьку голови трьох волинських обласних організацій політичних партій - Анатолій Грицюк (ВО «Батьківщина»), Анатолій Вітів (ВО «Свобода») та Олександр Пиза («Фронт Змін») підписали Угоду про спільні дії об’єднаної опозиції на Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бреше як дише,з Грицюком "Батьківщина" пролетить, як фанера над Парижем... це факт, йому ніхто не вірить, воно вже скільки років при владі, а толку то, свої інтереси лобіює і своїх дружків!..
Відповісти
Непройде це 100% Пролети і програє вибори. Є кращі кандидати.
Відповісти
після історій про "бідного" Анатолія Грицюка, який хотів квартиру, отримав земельку, "грицюкізми" на сесії, вміння зрозуміло висловити свою думку)) та ін., його шанси стрімко наближаються до нульових
Відповісти
Хочете пролетіти на виборах - виставіть Грицюка. На цю пику гидко дивитися. І дуже прикро, що партія не бачить більш достойних від Волині. Не смішіть мене, говорячи, що оце чудо пройде по Волині.
Відповісти
Корольчук вважає себе найрозумнішим у фракції. Почитайте його інтерв'ю - всі пройдисвіти і аферисти, тільки він один мудрий, чесний і досвідчений.
Цей його пасаж щодо Грицюка - також від "великого розуму". Напевно заробляє на ще один комплімент від Смоленга...
Відповісти
особисто я за нього голосувати не буду
Відповісти
Останні новини
У «Батьківщині» кажуть, що Грицюк має найбільші шанси перемогти у Луцьку
24 лютий, 2012, 11:33