У Сумах п'яний міліціонер «перекинув» маршрутку. ФОТО

У Сумах п'яний міліціонер «перекинув» маршрутку. ФОТО
У Сумах сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої легковик з такою силою вдарив маршрутку, що та перекинулася на бік.

Постраждали 9 осіб, - пише Gazeta.ua.

Як запевняють очевидці правоохоронець був п'яний, у прокуратурі цю інформацію не підтверджують, хоча зізналися, що від міліціонера "відчувався запах алкоголю".

16 жовтня близько 16:00 на повороті з вулиці Охтирської на вулицю Харківську зіткнулися Chery Amulet і маршрутка "Рута" № 17. Від удару мікроавтобус впав на правий бік.

За попередніми даними, озвученими заступник прокурора Сум Максимом Мостовим, за допомогою до лікарів звернулися близько 10-ти чоловік. Майже всі вони отримали незначні подряпини та порізи, двоє госпіталізовані.

За кермом Chery був працівник міліції, який значиться в спецпідрозділі "Грифон", але виконує функції водія одного з заступників начальника УМВС області Олександра Мальованого. За попередньою інформацією, нині міліціонер перебуває у відпустці.

Після ДТП його відвезли в відділенні міліції на Охтирській, після чого його відправили на засвідчення на наявність алкоголю в крові. Цю процедуру пройде і водій маршрутки. За словами Максима Мостового, так як один з учасників ДТП - працівник правоохоронного органу, розслідувати аварію буде прокуратура.

Люди, які бачили водія Chery, кажуть, що він був п'яний. У прокуратурі цю інформацію поки не підтвердили і не спростували, хоча уточнили, що запах алкоголю від міліціонера справді відчувався.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Суми, ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що ви пишете пяний міліціонер перекинув маршрутку він що Геракл журналіст думайте трохі над заголовками
Відповісти
То що виходить китайці випускають машини безпечніші ніж наші. Там капот у дупі маршрутка на боку (хіба швидкість висока була) і водій чері живий і цілий ну це ППц
Відповісти
Перевертень в погонах!!!!!!!!
Відповісти
МВС для початку було б не погано прослідкувати за своїми працівниками, а потім влаштовувати штурм та штрафувати за куплені пару пляшок пива після 10 години.
Відповісти
Останні новини
У Сумах п'яний міліціонер «перекинув» маршрутку. ФОТО
17 жовтень, 2013, 08:57