Янукович може звільнити губернатора Волині, ‒ ЗМІ

Янукович може звільнити губернатора Волині, ‒ ЗМІ
Віктор Янукович незадоволений роботою очільників декількох обласних державних адміністрацій, серед них ‒ і губернатор Волині Борис Клімчук.

Таку інформацію поширює «Ділова газета «Капітал» з посиланням на власні джерела.

Учора, 16 жовтня, під час засідання Ради регіонів президент пообіцяв, що за підсумками 2013 року щодо губернаторів, які працюють неефективно, прийматимуться жорсткі рішення. Так, зокрема, під загрозою звільнення ‒ п’ять губернаторів.

Віктор Янукович заявив, що до глав обласних державних адміністрацій накопичилося багато питань, а щодо роботи деяких з них ‒ досить негативні висновки. «Якщо наші голови не відповідають цим критеріям і оцінками (ефективної роботи), будемо приймати рішення і готувати пропозиції. Нікого не треба вмовляти працювати. Ми досить багато вже пройшли разом, щоб не розуміти, здатний ефективно працювати чи ні», ‒ сказав він.

Янукович не конкретизував, до роботи яких саме губернаторів є претензії. Проте джерело видання в апараті одного з заступників глави адміністрації президента стверджує , що на сьогодні серйозні претензії є до роботи глав п’яти обладміністрацій: Волинської , Закарпатської, Львівської, Сумської та Херсонської.
«Поки складно сказати, чи загрожує їм швидке звільнення, проте питань багато, і не виключено, що хтось із губернаторів позбудеться посади», ‒ стверджує співрозмовник видання.

Нагадаємо, 12 вересня під час візиту на Волинь Віктор Янукович заявив, що тримає постійний контакт із головою Волинської ОДА Борисом Клімчуком. «У нас постійний цілодобовий контакт. Ми не дуже підбираємо слова, коли маємо розмову. Ми так звикли працювати», ‒ зазначив він. Проте вказав і на недоліки у роботі губернатора, зокрема корупцію в області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Газети-газетенки - як на дріжжях "ростуть" - напевно це комусь потрібно...?!:)
Відповісти
на цій фото
Відповісти
Заглядає в очі Януковичу, як курва. Кажуть, курві сци в очі, а вона каже, що дощ йде.
Відповісти
Ці п*ять областей на виборах найменше пітримали Януковича
Відповісти
Та куди там нашій Волині, дійсно зарплати низькі, премій надбавок працівникам не дають, держслужбовці отримують до 2 тис.грн. хіба ж це зарплати?
Відповісти
А десь держслужбовці отримують більше?:)
Відповісти
Доскакався Клім,а так все гарно протікало і боротьба з корупцією і з хабарництвом все впорядку в області. Давай - дасвіданія Клімчук!!!
Відповісти
Давно пора.
Відповісти
Усі біди Волині почалися з того, що Клімчук все оцінює через ідеологію – феномен епохи, що канула в історію. Навряд, чи хто в змозі допомогти йому злізти з цієї дохлої конячки, що, очевидно, прискорює кінець віхи його біографії. Керівник такого масштабу чомусь не може зрозуміти, що ідеологічні штампи промислової епохи покидають політику. Політика, яка перейшла в русло нових завдань, будується на нових поняттях. В області все замкнуте на «ручне управління». Депутатський значок став просто знаком розпізнавання, як погони ротного старшини. Зала представницької влади області стала тим місцем, де просто оформляються рішення, завчасно прийняті Борисом Клімчуком, а депутатство – способом влаштування особистих справ. Усе, як при радянській владі. Клімчук з наймитом Войтовичем повторили шлях, пройдений КПРС: створена місцева «вертикаль» влади, одноосібно ігнорується і знищуються паростки громадянського суспільства, душиться місцеве самоврядування, є правляча партія, є псевдоеліта, а замість блату - махрова корупція. Як у приватній лавці. Це вбиває ініціативу і породжує паніку, адже лише Борис знає, що і як робити.
Відповісти
Останні новини
Янукович може звільнити губернатора Волині, ‒ ЗМІ
17 жовтень, 2013, 12:29