Янукович у Донецьку: місто вимили і перекрили. ФОТО. ВІДЕО

Янукович у Донецьку: місто вимили і перекрили. ФОТО. ВІДЕО
До приїзду Віктора Януковича Донецьк практично «вилизали» комунальники.

Після цього місто перекрили, ‒ пише ТВі.

Удруге за останні два місяці Донецьк зустрічає Віктора Януковича. Президент завітав на 6-ий міжнародний інвестиційний саміт, у якому беруть участь офіційні українські і закордонні делегації.

Вже традиційно до приїзду глави держави місто поспіхом чепурили, навіть вручну мили пам’ятники. А комунальники зробили генеральне прибирання на вулицях міста. З 9:00 рух транспорту обмежили, центральні вулиці Донецька та у районі виставкового центру «Експо-Донбас» частково були перекриті.

Паркувальні місця перегородили червоною стрічкою. На кожному світлофорі поставили патруль ДАІ. Біля входу до виставкового центру зібралися пікетувальники. Мешканці будинку на проспекті Дзержинського виступають проти забудови дитячого майданчика у їхньому дворі. Проте міліція намагалася заспокоїти людей і запропонувала їм подати скарги у письмовому вигляді.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви як гостей зустрічаєте, домівку не прибираете? А тут гості з за кордону на міжнародний інвестиційний саміт приїздять, то у чому сенс статті? Черговий раз... пукнути?:) Ну-ну...
Відповісти
Повністю з тобою згідний! А як в Луцьку був, то, що міліціонерів з Ратно і з Шацька пригнали! І асфальт за дві години біля Мотора поклали! а тут вулиці прибрали! ВП пишіть щось суттєве! А то одне Г...., немає навіть що прочитати!
Відповісти
та інформація слово в слово з репортажу телеканалу ТВІ, якщо не помиляюсь
Відповісти
Останні новини
Янукович у Донецьку: місто вимили і перекрили. ФОТО. ВІДЕО
17 жовтень, 2013, 14:03