Акімова в Луцьку хвалила губернатора Волині

Акімова в Луцьку хвалила губернатора Волині
Першому заступнику голови Адміністрації Президента Ірині Акімовій сподобалося те, як на Волині працюють над реформуванням медицини.

Про це вона заявила під час візиту на Волинь 18 жовтня в облдержадміністрації.

Хоча темою наради була організація надання медичної допомоги під час хвороб серця, Акімова багато говорила про реалізацію медичної реформи в України.

Вона наголосила, що завдання держави - підвищити якість життя населення, для чого й провадиться реформа. Зокрема, владці хочуть знизити дитячу і материнську смертність та посилити боротьба з судинно-серцеві захворювання. Серед заходів, які для цього вживають, - пропаганда здорового способу життя.

Також Акімова відзначила, що дуже важливо, коли є люди, які не чекають указу зверху, а намагаються зробити систему кращою, маючи на увазі, що Волинь провадить реформи, хоча і не входить до переліку пілотних регіонів.

Окрім цього, вона згадала про програму "Волинькард", мета якої, нагадаємо, профілактика та лікування судинно-серцеві захворювання, а одним з ініціаторів її створення був голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

До слова, приїхавши до Луцька, Акімова відвідала міську клінічну лікарню та будівництво перинатального центру. Згодом вона ознайомиться з роботою Центру надання адміністративних послуг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бідних українців живуть на волині та півдні..слуга царю,крєпкій гаспадарник откати вчасно шле..http://tsn.ua/groshi/naybilshe-bidnih-ukrayinciv-yaki-zhivut-na-20-griven-v-den-na-volini-ta-pivdni-316184.html
Відповісти
Останні новини
Акімова в Луцьку хвалила губернатора Волині
18 жовтень, 2013, 12:50