У Луцьку за брехню покарали фірму

У Луцьку за брехню покарали фірму
Волинська інспекція з питань захисту прав споживачів оштрафувала фірму з Одеси, яка розповсюджувала брехливу інформацію.

У листівках інформували, що впродовж 24 годин фірма видає офіційний банківський кредит. Однак, у рекламках одесити чомусь забули вказати інформацію про відповідну ліцензію, - пише IA ZIK з посиланням на виконувача обов’язків начальника інспекції Володимира Горішногою

«У рекламних листівках не міститься номер дозволу, ліцензії, дату їх видачі та найменування органу, який видав цей дозвіл, ліцензію. Цим самим приватне підприємство порушило частину 1 статті 24 Закону України «Про рекламу», де зазначено, що реклама банківських послуг, пов’язаних із залученням коштів населення, або осіб, які їх надають, дозволяється лише за наявності спеціального дозволу, ліцензії, що підтверджує право на здійснення такого виду діяльності», – заявив Горішний.

За виявлені порушення до господарюючого суб’єкта застосують штрафна санкція.

Матеріали знаходяться на розгляді інспекції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оштрафували мабуть на гривень 15 - 20
Відповісти
У наших журналістів все так таємничо. Що саме за фірма? Конкретно які листівки? Коли їх роздавали, кому? Коли оштрафували? На яку суму?
Відповісти
таких штафыв вже давно не ыснуэ тому ця контора лупить дрыбну сошку, бо велика автоматом попадаэ на велике бабло а там страшно
Відповісти
Останні новини
У Луцьку за брехню покарали фірму
18 жовтень, 2013, 12:56